Rollespilsklubben

Tag med rollespilsklubben på drabelige eventyr, hvor kun din egen fantasi sætter grænser.

Bevæbnet med blyant og terninger

Er du eller kender du nogen på 7-10 år. der bare elsker fantasygenren eller som er nysgerrig på hvad rollespil er? Så er rollespilsklubben helt sikkert noget for dig. I rollespilsklubben mødes vi rundt om bordet, svært bevæbnet med blyant, papir og terninger. Vi lader vores fælles fantasi forme de eventyr, vi drager ud på, og giver ikke op før skatten er i hus, dragen er slagen eller kongeriget er reddet - eller hvad vi nu finder på. Slaget styres af en erfaren Game Master, der sætter rammerne for eventyret - men det er helt op til spillerne, hvad de vil gøre og hvor de vil hen.

Tid og sted

Vi mødes på Hovedbiblioteket hver onsdag kl. 16-19 (med mindre biblioteket er lukket). Har du lyst til at være med, dukker du bare op en af onsdagene - du behøver ikke melde dig til.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Karl Meisner på bibrollespilleren.aalborg@gmail.com