Er du studerende?

Om du er på første eller sidste semester, så har biblioteket mange tilbud til dig. På Hovedbiblioteket er der masser af studieegnede siddepladser, frisk kaffe fra automaten, wi-fi og bordfodbold til pauserne.

I Aalborg Kommune har vi ud over Hovedbiblioteket i midtbyen også ni mindre biblioteker og et servicepunkt. Hvis du ikke bor i nærheden af et af vores biblioteker, kan du bruge vores bogbusser. Du kan se vores åbningstider her.

Alle vores biblioteker er åbne biblioteker med ekstra lang åbningstid. Der er naturligvis mulighed for at kopiere og scanne samt printe fra bibliotekets computere. Læs mere om åbningstider og muligheden for Print, kopier og scan.

Book en bibliotekar

Book en bibliotekar er et tilbud til dig, der gerne vil optimere din informationssøgning i forbindelse med opgaveskrivning eller andet.

Du kan få hjælp til en opgave, et projekt eller en interesse. Du får 30 minutters søgevejledning sammen med en professionel bibliotekar. Er du folkeskole- eller gymnasieelev, kan du få hjælp fra din egen skole- eller gymnasiebibliotekar.

Book en tid via dette link: Book en bibliotekar.

Læsepladser i Aalborg

Biblioteket bugner af hårdtarbejdende studerende. Så mange, at det af og til kniber med siddepladserne.

Hvis du ikke kan finde stol og bord på Hovedbiblioteket, er her en liste over alternativer.

AUB – Aalborg Universitets biblioteker

Der er flere filialer med læsepladser/arbejdspladser rundtom i byen. Der er døgnåbent for studerende med studiekort ved AAU.

AUB's afdelinger:

Historie Aalborg – Arkivstræde 1

Her er der fred og ro til fordybelse. Det er ovenikøbet muligt at sidde i absolut stilhed bag lydtæt glas.

Læsesalen ved Studenterhuset

Gratis wi-fi? Tjek. Arbejdsro? Tjek. Adgang til café? Tjek.

Studie:Rummet

Studie:Rummet ønsker at skabe et rum, hvor du kan fordybe dig og tilegne dig ny viden, hvor du sammen med andre kan komme på nye idéer, og hvor du kan lave tiltag, der skaber fællesskab, som forandrer verden.
Find det på Østre Havnegade 28, 9000 Aalborg.

UCN's biblioteker

Hvis du er UCN-studerende, har du adgang til flere UCN-biblioteker rundtom i byen.

Aalborg Teaters foyer

Her er åbent alle hverdage fra 10-16. Også her er der gratis wi-fi.

Aalborg Bibliotekerne

Du er selvfølgelig også velkommen på alle vores afdelinger i kommunen.