Print, kopier og scan

Du kan printe og kopiere på alle biblioteker.

Sådan printer og kopierer du:

Vælger du at betale med MobilePay, pålægges et ekstra gebyr på 1 kr. Der påregnes ikke gebyr, hvis du betaler med kort.

Print fra egen pc, telefon eller tablet
Du har mulighed for at printe hjemmefra via din egen computer. Du skal blot følge vejledningen ovenfor og huske den kode til frigivelse af printjobbet, som du skal indtaste på standeren ved kopimaskinen. Koden vil blive vist på din skærm efter betaling.

OBS: Det er vigtigt, at du aldrig fjerner fluebenet ved punktet "Brug en kode til at frigive udskriftsjobbet på printeren". Hvis du gør det, vil dine dokumenter blive printet med det samme og kan læses af uvedkommende.

Print aldrig fra mobiltelefon eller tablet uden at stå ved kopimaskinen. Print fra disse enheder vil frigive udskriftsjobbet øjeblikkeligt.

Kopimaskinerne har følgende numre:
Hovedbiblioteket 1: 101826
Hovedbiblioteket 2: 101825
Hals: 101894
Hasseris: 101893
Nibe: 101891
Nørresundby: 101892
Storvorde: 101890
Svenstrup: 101895
Trekanten: 101896
Vejgaard: 101889 [Der kan ikke udskrives, kopieres eller scannes på Vejgaard Biblioteket i øjeblikket! Vi beklager.]
Vodskov: 101897

Priser på kopi og print
A4 farve eller sort-hvid: 1 kr.
A3 farve eller sort-hvid: 2 kr.
Duplex koster dobbelt.
Skal du scanne til email, er det gratis.

Har du penge stående i det gamle printsystem?
Hvis du havde en konto til "det gamle printsystem", er kontoen blevet lukket. Det beløb, du havde stående på din printkonto, kan ikke overføres til det nye printsystem.

Du kan få dit tilgodehavende udbetalt kontant på Hovedbiblioteket eller overført til din NemKonto på lokalbiblioteker, i bogbusserne eller på Hovedbiblioteket.