Sammen om Verdensmål

Vær med i en af Aalborg Bibliotekernes åbne grupper, hvor borgere arbejder sammen med biblioteket om at skabe løsninger på globale og lokale udfordringer, der står i vejen for en tilværelse med mere balance.

Vi kan ikke gøre alt, men vi kan alle gøre noget! Spørgsmålet er, hvor vi skal starte? 

Har du lyst til at bidrage til et mere bæredygtigt samfund? Så har Aalborg Bibliotekerne en række åbne grupper, hvor borgere arbejder sammen med biblioteket om at skabe løsninger på globale og lokale udfordringer, der står i vejen for en tilværelse med mere balance.

Uanset, om du tænker i store eller små overskrifter, vil skabe mere vild natur, styrke det lokale landsbyfællesskab, lære noget fra dig eller bare vil være med i det, der i forvejen spirer i vore grupper, så vil vi gerne høre og skabe noget sammen med dig.  

Kom og vær med  - og mød andre, der ønsker forandring. Alt du skal gøre er at kontakte 'Sammen om Verdensmåls' tovholder og overskudsraket, Mette Eich-Høy (mette.eich-hoy@aalborg.dk) - og så finder I sammen ud af, hvad der giver bedst mening for dig.      

Er du nysgerrig på, hvad andre tidligere har skabt og gjort i fællesskaber på biblioteket, så hør evt. podcastserien: 'Vi gør det sammen'  eller dyk ned i nogle af de cases, der nævnes i 'Sammen om Verdensmåls' guide til biblioteker