IT-café på telefonen

Hjælp til internet, computer, mobil eller tablet hverdage kl. 10-15 på telefonnummer 9931 4300

Aalborg Bibliotekernes IT-café tilbyder tålmodig og tryg telefonisk vejledning, hvor vi på behørig afstand guider dig igennem brugen af bibliotekets digitale tilbud og giver gode råd om, hvordan du holder kontakten med venner og familie over internettet.

Sidemandsoplæring i hverdags-IT er desværre udelukket pga. Corona-krisen, men istedet tilbyder vi dig tålmodig og tryg telefonisk vejledning. Du ringer blot til Aalborg Bibliotekerne på tlf.nr. 9931 4300 i tidsrummet 10-15 og aftaler, at en af IT-Cafeens faste medarbejdere kontakter dig.

Som altid i IT-Caféen tager vi os god tid til at hjælpe dig med dine spørgsmål og vejlede dig grundigt. Vi tager udgangspunkt i dit niveau - og der er ingen dumme spørgsmål.

Indtil Aalborg Bibliotekerne og IT-Caféen genåbner, sidder vi derfor klar til at besvare dit opkald på den nyoprettede telefon-hotline, som er åben på alle hverdage mellem kl. 10 og 15.

Den telefoniske IT-café

Telefonnummer: på 9931 4300
Åbningstid: Alle hverdage kl. 10-15

Find kurser på eKurser.nu

På eKurser.nu kan du finde onlinekurser i, hvordan du kan lave videosamtaler med venner og familie, finde hjælp til at finde rundt på borger.dk, kursus i brugen af eReolen - og meget mere. Har du lyst til at lære nye digitale værktøjer at kende, kan du kigge over på eKurser.nu

    Andre nyttige links

    Her kan du bl.a. selv bestille og administrere dit NemID

    På borger.dk bor mange af de offentlige selvbetjeningsløsninger samt Digital Post, den officielle, elektroniske postkasse

    e-Boks er digital post i en sikker, elektronisk postkasse