Ledige stillinger

Her kan du følge med i Aalborg Bibliotekernes aktuelle stillingsopslag.

Biblioteksbetjent / teknisk servicemedarbejder

Vil du være en del af holdet på Aalborg Bibliotekerne, så søger vi en biblioteksbetjent til at tage del i de mange spændende opgaver og udfordringer, der findes på vores biblioteker.

Som biblioteksbetjent vil du få en afvekslende arbejdsdag, hvor opgaverne kan variere fra aftenvagt, hvor du lukker og slukker alene på hovedbiblioteket til sortering af bøger, praktiske opgaver som servicering i forbindelse med udstillinger, kørsel til byens skoler, flytteopgaver og ikke mindst håndværksmæssige opgaver.

Læs hele jobopslaget og søg stillingen her: https://www.aalborg.dk/job-og-ledighed/job?jobid=29520

Udviklingsorienteret leder søges til området Indkøb og Logistik

På Aalborg Bibliotekerne har vi brug for en skarp og engageret leder til området Indkøb og Logistik. En leder som holder af personaleledelse og kan løse opgaver i området, og som også er med til at sætte kursen for hele organisationen som en del af ledergruppen.

Læs hele stillingsopslaget og søg stillingen via dette link
 

To formidlere søges til området Service og aktiviteter

Vil du være med til at formidle bibliotekernes tilbud? Kan du både planlægge, udføre og dokumentere formidlingskoncepter? Har du en guldmedalje i værtskab og service? Kan du formidle levende og kompetent, uanset om det er et personligt møde, via en skærm, en hjemmesideartikel eller et udviklingsprojekt, som skal ud over rampen til dine bibliotekskolleger? 

- Så skal du søge jobbet som biblioteksformidler ved Aalborg Bibliotekerne.

Læs hele stillingsopslaget og søg via dette link
 

Studerende og praktikanter   

Vi får mange henvendelser fra studerende, der gerne vil skrive opgave om biblioteket, i praktik eller lign.

Biblioteket bestræber sig på at give alle en god hjælp, men er nødsaget til at tilpasse antallet af studerende og praktikanter med de ressourcer, vi kan afse i en travl dagligdag.

Henvendelser fra universitetsstuderende vedr. praktik bedes rettet til Christian Langelund Hansen på mail christian.langelund.hansen@aalborg.dk eller telefon 9931 4406.

Øvrige henvendelser kan rettes til Gitte Toft på mail gitte.toft@aalborg.dk eller telefon 9931 4443.