Ledige stillinger

Her kan du følge med i Aalborg Bibliotekernes aktuelle stillingsopslag.

Logistikmedarbejder søges til Aalborg Bibliotekerne

Vi søger en Deltidsmedarbejder til logistikarbejde på Hovedbiblioteket. Du bliver en vigtig del af vores hold af medarbejdere, som blandt andet sørger for at bøger og andre biblioteksmaterialer når hurtigt og sikkert frem til vores gæster. 

Arbejdet foregår stående og kan til tider være fysisk krævende med højt tempo og tunge løft og kræver også, at du samtidig kan løse opgaverne omhyggeligt og præcist. Til gengæld er det varieret og foregår sammen med nogle gode, hjælpsomme kolleger. 

Alt vores arbejde er baseret på it-systemerne LMS Cicero og Intelligent Materialestyring (IMS), som vi forventer, at du hurtigt kan lære at bruge. Vi sørger selvfølgelig for en grundig oplæring.

Stillingen er på 20 timer om ugen med faste vagter: Mandag, onsdag, torsdag og fredag kl. 8.15-12.30 og tirsdag kl. 16-19

Dine arbejdsopgaver er som nævnt varierede og kan fx være:

  • Køre biblioteksmaterialer gennem vores sorteringsrobot Bertha
  • Sortere materialer manuelt og gøre dem klar til at blive sat på plads på hylderne
  • Finde materialer frem til reserveringshylden
  • Oprydning i materialesamlingen
  • Lagerarbejde – hovedsageligt på aftenvagten

Hvem er du?

Det kan være at du har sabbatår eller kan kombinere dette job med et studie eller et andet job. Du er en god kollega, som vil tage dig godt af noget af det mest dyrebare, vi har – vores materialesamling. Da meget af dit arbejde finder sted blandt vores biblioteksgæster i vores åbningstid, er det også vigtigt, at du er imødekommende, serviceminded og værtskabelig,

Vi forventer også at:

  • Du kan samarbejde med dine kolleger, men også tage selvstændige initiativer
  • Du er omhyggelig, systematisk og detaljeorienteret
  • Du tager ansvar for dine opgaver
  • Du er over 18 år

Din dagligdag er på hovedbiblioteket, hvor du bliver en del af området Indkøb og Logistik. Området har 30 medarbejdere med forskellige baggrunde og mangeartede arbejdsopgaver. Logistikopgaverne løses i mindre hold, hvor I arbejder tæt sammen og er gensidigt afhængige af hinandens indsats.

Om Aalborg Bibliotekerne

Aalborg Bibliotekerne er en moderne og dynamisk arbejdsplads med ca. 140 medarbejdere fordelt på et hovedbibliotek, 10 lokalbiblioteker, to bogbusser og en bogbil. Du skal samarbejde med medarbejdere fra hele organisationen, de fleste med en stærk og stolt biblioteksfaglig baggrund.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Vi indhenter børneattest inden ansættelsen.

Din arbejdstid er 20 timer om ugen. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. januar 2023.

Ansøgningsfristen er søndag den 20. november. Vi forventer at afholde samtaler den 29. november.

Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om os på www.aalborgbibliotekerne.dk eller kontakt leder for Indkøb og Logistik Pernille Haurum på tlf. 25204320.

Søg stillingen

Studerende og praktikanter   

Vi får mange henvendelser fra studerende, der gerne vil skrive opgave om biblioteket, i praktik eller lign.

Biblioteket bestræber sig på at give alle en god hjælp, men er nødsaget til at tilpasse antallet af studerende og praktikanter med de ressourcer, vi kan afse i en travl dagligdag.

Henvendelser fra universitetsstuderende vedr. praktik bedes rettet til Pernille Haurum på mail pernille.haurum@aalborg.dk eller telefon 9931 4320.

Øvrige henvendelser kan rettes til Gitte Toft på mail gitte.toft@aalborg.dk eller telefon 9931 4443.