Er du ny på biblioteket?

Velkommen til Aalborg Bibliotekerne – et mødested og kulturhus for børn og voksne i alle aldre.

Alle gæster er velkomne, du behøver ikke at være indmeldt som låner for at besøge os.

• Du kan læse dagens avis, bladre i nye tidsskrifter og magasiner, bruge bibliotekets computere eller wi-fi eller bare tage et pusterum i vores lyse lokaler.
  • For at blive indmeldt som låner kan du enten anvende NemID eller møde personligt op i den betjente åbningstid. Gør du det sidste, skal du fremvise sundhedskort og billedlegitimation eller anden gyldig legitimation (pas, kørekort eller dåbsattest) i forbindelse med din oprettelse. For oprettelse via NemID kan du bruge dette link.
  • Får du nyt mobilnummer eller ny e-mailadresse, kan du selv rette det via hjemmesiden. Log ind med NemID eller dit cpr-nr og din pinkode og gå til "Mine data" for at rediger de oplysninger, du ønsker at rette.

• Som institution kan I også få lavet et lånerkort. Udfyld nedenstående blanket, og kom ind på biblioteket i den betjente åbningstid. Som institution har I bl.a. mulighed for at låne bøger i 90 dage.
  • Børn og unge under 18 år kan få lånerkort, når en forælder eller værge har skrevet under på en indmeldelsesblanket. Barnet skal medbringe eget sundhedskort og forældres sundhedskort.
  • Børn og unge under 18 år kan vælge mellem at bruge deres sundhedskort med pinkode eller et bibliotekskort med pinkode.
  • Husk dit bibliotekskort, når du vil låne materialer. Mister du dit kort, så giv os straks besked på telefon 9931 4300 eller mail til info-bibliotek@aalborg.dk for at undgå misbrug.

Indmeldelsesblanketter til at printe ud (pdf-filer)