Tyvenes by – Et hurtigt tyvetogt for alle aldre

Er du den bedste tyv i byen?

Det er ikke altid let at være leder af en bande slyngler og tyveknægte. Du skal være vaks på de bedste plyndringsmuligheder, og sørge for at du og din bande ikke ender med at sidde fast i rapserier og småkriminalitet. For du er ikke den eneste, der har set lyset i byens skygger. De andre bandeledere, den ene mere skurkagtig og nederdrægtig end den anden, vil gøre alt for at forpurre dine luskede planer om at stjæle landets kronjuveler – målet med spillet.

Teknisk oversigt

  • 12+ år
  • Spilletid 30-60 minutter
  • 2-4 spillere
  • Dansk regelsæt

Et hyggeligt blik ind i den underlødige underverden

”Tyvenes by” giver spillerne indblik i risikovurdering samt forståelse for hvordan man bedst bruger sine ressourcer og hvornår det kan betale sig at trække sig ud af en handel. Der er også et socialt aspekt i spillet, både i de forhandlinger, du har med andre spillere, og fordi du prøver at holde dine tyve skjult, så de andre ikke ved hvor stærk din bande er.

Spillet er på dansk, og reglerne er letforståelige. Når I først er gået i gang, giver spillet meget sig selv, og spillerne bliver ført frem af de kort, de trækker hver runde.

En knivskarp konklusion

Et spil som ”Tyvenes by” er en fornøjelse at spille for alle, der kan lide at aflæse sine modstandere og vurdere risici. En god introduktion for nybegyndere til de lidt mere krævende spilkategorier.

Og husk - som en bandeleder er det altså helt okay at gnægge højlydt af sine medspillere, når din plan bliver perfekt udført af dine loyale lømler. God plyndring!

Lån brætspillet Tyvenes by

Om denne serie

Rollespil kan tage mange former – Ofte er du helten, der redder dagen med sværd eller magi, andre gange lever du dit fantastiske liv i et svamperige blandt alfer og trolde, eller måske er du kaptajn på et intergalaktisk rumskib farende gennem verdensrummet.

Denne serie viser dig, at rollespil findes andre steder end med papir og blyant på bordet eller ude i skoven med latexsværd. Børn og andre med interesse i hobbyen kan finde et alternativ i de mange kort- og brætspil, der bugner på markedet. Vi glæder os til at vise, hvad bræt- og kortspil har at byde jer, der savner en god introduktion til denne hyggelige og spændende verden.

Tags
Inspiration