Dinosaur Tea Party

Kortspil. Slabberas hos den skællede elite

Du kender helt sikkert til den akavede følelse, når du prøver at føre en samtale med en, du simpelthen ikke kan huske navnet på. Især, når det er et tonstungt fortidsmonster du klinker tekopper sammen med. Mødtes I sidst på savannen? Eller var det ved sidste ådselsorgie? Det er svært, men du er helt sikker på, at du har set den orange tophat før…

Teknisk oversigt

  • 7+ år
  • Spilletid 15+ minutter
  • 2-5 spillere
  • Engelsk regelsæt

Stilede dinoer i stribevis

Dinosaur Tea Party er et simpelt, men velskruet spil om deduktion og gode manerer. I spiller hver rollen som en ud af tyve dinosaurer, der er til te og kage hos det ypperste selskab. Som menneske kan det være svært at huske navne og ansigter, og det bliver kun værre, når du har en dinosaurhjerne i peanutstørrelse.

Hver dinosaur har en række genkendelsestegn, som kan være at bære hat, vise tænder eller opholde sig i et bestemt farvet rum. Når det er din tur, må du spørge dine medspillere om et bestemt træk, eller forsøge at gætte deres identitet. Dog er der tre drilledinoer gemt i gruppen, der ikke altid behøver at svare sandt på dine spørgsmål – så der er det med at have tænkehatten på.

Gætter du rigtigt på et karaktertræk, må du spørge igen. Gætter du navnet, får du en sukkerknald til din te, og spilleren trækker en ny dinosaur. Skaf nok sukkerknalder til din te, og du vinder spillet. Jo flere spillere, jo hurtigere kommer I igennem stakken af dinosaurer, når de rigtige gæt begynder at akkumulere. Så vær ikke alt for ked af dit sidste faux pas med t-rexen Yorick; der kommer lynhurtigt en ny gæst, du kan øve din hukommelse og sociale færdigheder på.

Højt humør til forhistorisk high tea

Med disse enkle regler egner Dinosaur Tea Party sig især godt til de yngre spillere. Hvert kort er smukt og fantasifuldt illustreret, og alle relevante karaktertræk er noterede med små ikoner, så ingen er i tvivl. Der er også rig mulighed for virkelig at spille din rolle som fancy dinogæst, især hvis spillebordet er dækket op med te, petit fours og agurkemadder (uden kant!). En løftet lillefinger til tekoppen er ikke et krav, men anbefales hjerteligt.

Lån brætspillet Dinosaur Tea Party

Inspiration