Prêt-à-porter

Brætspil. Kæmp om prestige og penge i modeverdenens spotlight

Anbefalet af praktikant Peter Frikke Schaumann 

Du kender glamouren og det spektakulære show, når modellerne eksploderer ned af catwalken i en kaskade af det smukke, det nye og uopnåelige - men bag hver model og outfit er der en hær af designers, influencers og pengefolk, der gjorde det hele muligt. Du har her chancen for at komme bag kulisserne, og sætte dit spor i den tumultøse, endsige glamourøse, modeverden.

Teknisk oversigt

  • 14+ år
  • Spilletid 120 minutter
  • 2-4 spillere
  • Engelsk regelsæt

Fyrig fast fashion

Op til fire af jer har til opgave at skaffe penge, materialer og designs, samt lokaler og personale inden årets fire modeshows stables på benene, kulminerende i en fabelagtig finale med jeres bedste værker. Konkurrencen er benhård, for kun så mange af jer kan placere jeres brikker de mest prestigefyldte steder, og skaffe adgang til eksotisk tekstil og de mest ihærdige aspiranter.

Det er ikke kun økonomien, der skal sidde i kassen. Hvis dit snit ikke passer og temaet vakler, vil dit værk skabe furore i modeverdenen, og du risikerer at gå tomhændet hjem efter showet. Det er nødvendigt med en stærk hånd og stærkt sind, hvis din model ikke skal ende med at blive buhet ned fra podiet.

Den visuelle repræsentation er også godt med i Prêt-à-porter. Der er meget at holde styr på, når de mange brikker og kort bevæger sig over brættet, men alt er anlagt i en logisk rækkefølge, som alt sammen er underlagt et snorlige design.

Et spørgsmål om taktik tekstur

Selvom temaet er bygget på velour og silke, er Prêt-à-porter på ingen måde blød i kanten. Du vil elegant balancere hård valuta, prestige og star power, mens du udmanøvrerer de andre på både designgulvet og catwalk. Det er også med lettelsens suk, når man får sammensat den helt rigtige tøjkombination, der kan springe dig langt foran de andre, så du har et pusterum i næste runde.

Så find diskokuglen frem, knap op for boblevandet og forbered dig på en lækker brætspilsaften i modens tegn.

Lån brætspillet Prêt-à-porter

Tags
Inspiration