Hogwarts Battle

Episke kampe gennem hele Harry Potter-universet

At spille sig igennem hele Harry Potter-historien lyder som en lang affære, men Hogwarts Battle byder på et friskt tempo gennem den velkendte serie. Op til fire af jer udgør hovedrollerne, der sammen skal bruge alt I har lært på Hogwarts-skolen for at stoppe Du-Ved-Hvem – den næsløse (men mindst lige så hensynsløse) Voldemort og hans utvivlsomt nederdrægtige håndlangere.

Teknisk oversigt

  • 12+ år
  • Spilletid 60-90 minutter
  • 2-4 spillere
  • Engelsk regelsæt

Sjovt samarbejde for alle – lidt sjovere for Harry Potter-fans

De syv scenarier kan tackles i enhver rækkefølge, men de første to især lader dig uden den store erfaring med denne type spil falde i den gode rytme, så de senere strabadser ikke føles helt så overvældende. Dine evner og udstyr begynder forfra mellem hvert scenarie, så der skal ikke holdes logføring af kort og egenskaber til hver spilgang.

Hver runde trækker I udstyr og formularer, erhverver jer hjælp fra allierede og opbygger jeres styrke til at knække de slyngler, der florerer i det valgte scenarie. Er I ikke hurtige nok, vil dagens charlataner begynde at overtage kendte landmærker som Diagonalstræde og Azkaban-fængslet. Formår de at hapse alle stederne er spillet tabt, og I må begynde forfra på scenariet.

En god introduktion til samarbejdsspil

Der bydes på en lettilgængelig gang magisk samarbejde i Hogwarts Battle. Manualen er på engelsk, men er pædagogisk anlagt med farvekoder, et overskueligt layout og masser af billedreferencer. Det er superlet at smække på bordet, vælge sin yndlingskarakter og stikke Voldemort én på trynen,
hvis han altså havde en.

Lån brætspillet Hogwarts Battle

Om denne serie

Rollespil kan tage mange former – Ofte er du helten, der redder dagen med sværd eller magi, andre gange lever du dit fantastiske liv i et svamperige blandt alfer og trolde, eller måske er du kaptajn på et intergalaktisk rumskib farende gennem verdensrummet.

Denne serie viser dig, at rollespil findes andre steder end med papir og blyant på bordet eller ude i skoven med latexsværd. Børn og andre med interesse i hobbyen kan finde et alternativ i de mange kort- og brætspil, der bugner på markedet. Vi glæder os til at vise, hvad bræt- og kortspil har at byde jer, der savner en god introduktion til denne hyggelige og spændende verden.

Tags
Inspiration