Mice & Mystics – Seje kampe om ost og ære

Et brætspil med lodne helte.

Anbefalet af praktikant Peter Frikke Schaumann

Det er langtfra alle, der er fan af rotter, edderkopper og skolopendre. Men når du blot er en lille mus, bliver det pludseligt et spørgsmål om liv eller død, når du står ansigt til ansigt med et vaskeægte kriblekravledyr. ”Mice & Mystics” tager jer ned i musehøjde, hvor I sammen skal redde kongeriget fra den onde dronning og hendes lodne og skællede hær af skadedyr.

Teknisk oversigt

  • 10+ år
  • Spilletid 60-90 minutter
  • 1-4 spillere
  • Engelsk regelsæt

Hygge og drama i stemningsfyldt æske

Når du drager i kamp med en skjorteknap som skjold, en tandstikker som drabeligt sværd og et agern på hoved, så mærker du virkelig din indre musekriger. Spillet følges i den flot illustrerede historiebog, der føles som at I selv skriver den, som I bevæger jer igennem banerne.

Op til fire spillere vælger en musefigur, der alle har forskellige egenskaber, styrker og svagheder. Den modbydelige rottehær og dens allierede har simple regler de skal følge, så ingen spiller behøver at være ”den onde”. Dette system betyder også at det kan spilles alene. Reglerne er på et lidt sværere engelsk, men det kan stadig spilles hvis I bruger de farvekodede værdier på muse- og monsterkortene til angreb og forsvar. 

Grin og gråd i gulvhøjde

Hvis du elsker en god historie, som du påvirker gennem spillet, er ”Mice & Mystics” et virkeligt hyggeligt spil for hele familien. Det er både lidt dystert, ret sjovt og megaspændende - perfekt til en mørk aften i familiens skød, med silende regn eller stille faldende sne på ruderne.

Lån brætspillet Mice & Mystics

Om denne serie

Rollespil kan tage mange former – Ofte er du helten, der redder dagen med sværd eller magi, andre gange lever du dit fantastiske liv i et svamperige blandt alfer og trolde, eller måske er du kaptajn på et intergalaktisk rumskib farende gennem verdensrummet. Denne serie viser dig, at rollespil findes andre steder end med papir og blyant på bordet eller ude i skoven med latexsværd. Børn og andre med interesse i hobbyen kan finde et alternativ i de mange kort- og brætspil, der bugner på markedet. Vi glæder os til at vise, hvad bræt- og kortspil har at byde jer, der savner en god introduktion til denne hyggelige og spændende verden.

Tags
Inspiration