Tiny Epic Quest

Brætspil. Langørede løjer i lilleputland

Snaskede grønhuder er ude på narrestreger igen, og det er op til alferne at sætte en stopper for deres ureglementerede svinkeærinder. Verden i Tiny Epic Quest er lille, og grønhuderne er mange, så der er skam rig mulighed for en god gang håndgemæng.

I kommer fra hvert jeres lille hjørne af alferiget, og har valgt at lave en lille konkurrence ud af misæren; hvem kan få flest grønhuder til at stå for hug på fem dage? Det skulle være en let sag for enhver alf, for de er jo trods alt kun dumme, harmløse og umanerligt snaskede grønhuder – ikke?

Teknisk oversigt

  • 12+ år
  • Spilletid 60+ minutter
  • 1-4 spillere
  • Engelsk regelsæt

En for alle, og alle for sig selv

Som alfekrigere skal I mestre ikke bare jeres evner med sværd og bue, men også jeres medfødte, magiske evner og selve akten at løse helteopgaver. Alle tre giver point, som på den sidste dag tælles op, og en vinder findes. Det giver god mening at lære dine karakterer lidt af det hele, men der vanker en større belønning til dig, der finder tid til fordybelse i én af de tre dyder.

Nøgleordet er optimering. Du kan ikke nå det hele i et enkelt spil, for der er grønhuder over det hele, rigtig mange formularer at lære og missionskortene fyldes konstant på. Du bliver nødt til at tænke dig om, og plotte den sti gennem riget der giver dig flest point med de evner du har.

Valget mellem to sværhedsgrader, og mulighed for at spille solo, lader dig finde netop den spilstil, der passer til dig. Selvom spillet vindes ved at have en bedre score på den sidste dag, så egner soloreglerne sig fint til, at op til tre spillere styrer hver deres lille heltefigur.

Der er pakket mange detaljer og informationer i hvert element af spillet, for at kunne give så stort et eventyr i så lille en æske som muligt. Derfor er det vigtigt at være vågen, for der kan let gå dig gode muligheder forbi, især når der skal vælges nye missionskort.

Små pakker - store glæder

Med de mange ruter du kan tage, både gennem kortet og mod sejr, gemmer Tiny Epic Quest på en enorm pakke fuld af eventyr. Alt du gør er gennemsyret af en alsidighed, der ikke normalt findes i spil af denne størrelse. Komponenterne er af høj kvalitet, og de særlige spillerfigurer, der kan fysisk bære på det udstyr, du vinder gennem dine missionskort, er både sjove og hittepåsomme.

Har du lyst til flere eventyr i samme stil, findes der flere titler i ”Tiny Epic”-serien på biblioteket.

Lån brætspillet Tiny Epic Quest

Inspiration