Nye brætspil til de mindste

14.03.23
Vi har indkøbt nye brætspil til de mindste.

Kender I serien ”Første 100…” for børn fra 8 måneder?

Pegebøger som De første 100 dyr og De første 100 ord er små bøger med tykke sider, som hjælper med sprogstimulering og begrebsindlæring.

De kan suppleres af brætspillene Første 100 Tal figurer: Bingo spil og Første 100 ord: aktivitetsspil. Begge spil har nogle rigtigt fine billeder i en størrelse, der gør, at man kan lege med dem på gulvet eller hvor end I leger med børnene.

Brug kroppen og leg med spillet.

En klassiker - gentænkt for de mindste

Brætspillet Dyr på dyr har fået en lillebror, nemlig Animal upon animal junior, som retter sig mod børn fra 1 år. Spillet er desværre endnu ikke oversat til dansk, men så må mor og far hjælpe med reglerne.

I originalen skal børnene balancere dyr ovenpå en krokodille, og man slår med en terning for at finde ud af, hvilken handling man må foretage. Junior-udgaven indeholder tre forskellige spilvarianter i varieret niveau efter barnets interesse og kompetence. Dyr på dyr er fra 3 år og op, mens lillebror Animal upon animal Junior er fra 1 år.

Junior udgaven er rigtig sjovt, og også ældre søskende, eller sågar forældre kan spille med. Brikkerne er så store, at man sagtens kan lade børnene lege med spillet uden styring.

Billedlotteri og vendespil

Lotto: Jungledyr og Lotto: bondegårdsdyr er begge små, sjove spil for spillere fra 2 år, hvor det handler om at fylde pladen med dyr fra enten bondegården eller junglen.

Memo: Dinosaurer og Memo: dyr fra hele verden er sjove vendespil fra 2 år.  Det er helt simple vendespil, men med store brikker og billeder af alle mulige dinosaurer og dyr.

I finder endnu flere spil på hylderne for børnespil på jeres lokale bibliotek.

Inspiration