Hogwarts Battle: Defence Against the Dark Arts

Brætspil. Intens duel i kortform.

Anbefalet af praktikant Peter Frikke Schaumann

Mørk magi står for døren, og hele Hogwarts forbereder sig til den endegyldige konfrontation. Sammen med Harry, Hermione, Professor Snape og de andre elever og lærere skal du træne dine magiske evner, før ondskabens magter tager deres første skridt. Som de bedste på skolen møder I hinanden i en tvekamp – må den bedste magiker vinde!

Teknisk oversigt

  • 12+ år
  • Spilletid 20 minutter
  • 2 spillere
  • Engelsk regelsæt

Guf til fans af serien – især filmene

Spillet er spækket med referencer og figurer fra både bog og film. Kortene er flot illustreret, med billeder af karaktererne fra filmene så ingen er i tvivl om, at du har Professor Dumbledore eller Hagrid bag dig i duellen. Begge spillere har en lille starterpakke med formularer, tryllestav, magisk gryde og et valgfrit magisk kæledyr, men der går ikke længe før begge har opbygget et sandt arsenal af velkendte formularer og grej.

Med magien svitsende i luften kan en vinder hurtigt findes. Det kræver taktisk snilde, men også lidt held, for ikke at være den første til at blive slået ud tre gange, og derved tabe spillet. Selvom du slås mod dine venner, skal du stadig gøre dit bedste – Hogwarts fremtid afhænger af det!

Alt er fair i krig og magi

Hogwarts Battle byder på en koncentreret dosis af Harry Potter-universets magiske dueller. Du skal ikke være ked af at slå på tæven, og altid huske på at alle bliver gode venner igen, når duellen er forbi og kampen mod mørket for alvor begynder.

Lån brætspillet Hogwarts Battle: Defence Against the Dark Arts

Om denne serie

Rollespil kan tage mange former – Ofte er du helten, der redder dagen med sværd eller magi, andre gange lever du dit fantastiske liv i et svamperige blandt alfer og trolde, eller måske er du kaptajn på et intergalaktisk rumskib farende gennem verdensrummet.

Denne serie viser dig, at rollespil findes andre steder end med papir og blyant på bordet eller ude i skoven med latexsværd. Børn og andre med interesse i hobbyen kan finde et alternativ i de mange kort- og brætspil, der bugner på markedet. Vi glæder os til at vise, hvad bræt- og kortspil har at byde jer, der savner en god introduktion til denne hyggelige og spændende verden

Tags
Inspiration