I rosens midte af Martin Widmark
I rosens midte af Martin Widmark

I rosens midte af Martin Widmark

03.04.19
Spændingshistorie med gåder, hvor Stefan lærer sandheden om sin mors arbejde og død at kende. 

Stefan og hans far er blevet alene, efter at Stefans mor har hængt sig. Det er ved at være juleaften, men hverken Stefan eller faren er i julehumør. Under juletræet finder Stefan en pakke med et forstørrelsesglas. Han begynder at undersøge huset og morens ting og finder til sin store overraskelse et brev. I den tegnede rose nederst på brevet finder han en hemmelig besked, og så begynder Stefan jagten på sandheden om sin mor.

I bedste Dan Brown og Robert Langdon-stil skal Stefan nu finde ledetråde til, hvor moren har gemt hemmelige optegnelser for sit arbejde. Et arbejde, der viser sig at være både farligt og ukendt for Stefan. Langsomt lærer han moren bedre at kende og opdager årsagen til, at hun døde.

Historien er spændende, og som læser hvirvles man ind i det mysterium, som Stefan skal løse. Der er flotte og lidt gammeldags illustrationer undervejs, der underbygger historien rigtig godt. Hele bogen har et godt udtryk, så hvis man er vild med at løse mysterier, så kan den varmt anbefales!

Inspiration