Nyheder 0-6 år

30.01.23
Et udvalg af de nyeste titler til børn i alderen 0-6 år.

Hver måned køber vi mange nye bøger. Herunder er der en liste med udvalgte nye titler - ved at klikke på dem, kan de bestilles.

På listen over udvalgte bøger finder du fx to meget vigtige billedbøger. Henholdsvis den om fakta om fædre, hvor vi får svar på hvad fædre er for nogen, hvad de laver i løber af en dag og hvordan man skal undgå dem. Utrolig vigtig viden! Samtidig er der billedbog der svarer på 52 sjove spørgsmål om kroppen – fx hvorfor der ikke vokser hår på tungen? Ja, det må du læse bogen for at finde ud af.

Herudover er der nyt med Peter Pedal og en herlig genfortælling af den kendte historie om ”Robin Hood” med Anders And og Mickey Mouse.

Samtidig er der også billedbøger om følelser – ”Sådan har jeg det i dag” sætter fokus på en masse forskellige følelser. ”Modig som en løve” handler om at være modig – også selvom man ikke er vant til at være det. I ”Til dig” giver Lille Gris gavmildt ud af sit garn, så der kan blive strikket varme trøjer, men han glemmer helt sig selv. Mon vennerne har husker ham?

God fornøjelse med læsningen. 
 

Inspiration