Nyheder 0-6 år

25.05.23
Et udvalg af de nyeste titler til børn i alderen 0-6 år.

Hver måned køber vi mange nye bøger. Herunder er der en liste med udvalgte nye titler - ved at klikke på dem, kan de bestilles.

I denne omgang er der masser af bøger fra kendte tv-serier. Der er blandt andet en ny bog fra Bluey-universet om at mor er den bedste mor i verden. Der er en helt ny serie bøger i det populære "Dino Ranch"-univers, hvor hver bog tager udgangspunkt i et afsnit, præcis ligesom Bluey-bøgerne. 

Derudover er der en ny godnathistoriesamling fra Disney. Denne gang er det med hestehistorier - altså historier hvor de forskellige heste fra Disney-filmene har hovedrollen. Der er fx en historie hvor Belle skal finde en ven til Philippe, hvor Merida skal ud på et vildt ridt og en historie hvor Jasmin skal konkurrere i en poloturnering!

Sidst, men ikke mindst, er der nyt fra den sure, gnavne, men højtelskede bjørn, Boris. Boris' uartige fætter kommer på besøg, mens Boris ikke er hjemme - og han er slet ikke som Boris, nærmere tværtimod! I starten synes alle dyrene det er fedt med en sjovere og vildere Boris, men snart bliver det for meget. Hvad vil Boris ikke sige når han kommer hjem?

Sammen med disse bøger er der også bøger om dyrnes levesteder, der er findebøger og papbøger for de mindste læsere. 

God fornøjelse med læsningen. 
 

Inspiration