Nyheder 0-6 år

05.12.22
Et udvalg af de nyeste titler til børn i alderen 0-6 år.

Hver måned køber vi mange nye bøger. Herunder er der en liste med udvalgte nye titler - ved at klikke på dem, kan de bestilles.

På listen over udvalgte bøger finder du blandt andet nye bøger med de højt elskede Paw Patrol. Der er historien om dengang Skye blev stuntpilot og den hvor hvalpene skal agere julehjælp. Der er også "En usændvandlig juleaften" som fortæller om Emmas forældre der beslutter at julen skal være helt perfekt ... og selvfølgelig går helt i hårknude! Kan det overnå nå at blive jul?

"Hvis numse er mors?" er et spørgsmål vi alle stiller os selv ... eller det gør zabraføllet Ziggy i hvert fald, da han ved et uheld skræmmer hele zebraflokken væk. Hvordan kan han finde sin mor igen? "Jeg vil være danser når jeg bliver stor" giver et godt indblik i hvad en danser helt præcist laver og hvor mange forskellige former for dansere der findes, både dem der danser på film og dem der selv underviser.

I "Min online familie" har alle det godt - især hvalpen nyder godt af alles opmærksomhed. Men så en dag giver bedstemor alle børnene legetøj - legetøj med en skærm - og hvalpen får ingen opmærksomhed. Hvad kan hvalpen gøre for at vise at den stadig er her og gerne vil leges med, klappes og aes? Det er en fin billedbog om skærmafhængighed og kan fungere som samtalestarter. 

Børste elsker sin nye vandkande i "Børste vander alt muligt" - men kan han nu også styre det? Det er jo ikke alle planter der skal have vand hele tiden. Pindsvinet Børste er kendt fra Minisjang.  

God fornøjelse med læsningen.

Inspiration