Tænkepauser Ingenting

Om dette arrangement

Tid
9:00 - 11:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

Gåtur med Tænkepauser - INGENTING

24.05.24
Gå med, når vi kombinerer gåtur i lokalområdet med samtaler om ”Ingenting.”

Vil du være med i en anderledes vandregruppe, hvor vi diskuterer almene interessante emner og med plads til at vende stort og småt i det fri? Så er dette tilbud lige noget for dig.

Vi snakker om “Ingenting”

På dagens gåtur er temaet ”ingenting”. Men hvad er "ingenting"? Er det noget inde i en selv eller bare modsætningen til alting? Hvordan laver man ingenting? Dette og meget mere forsøger Tænkepausen ”Ingenting” at give nogle svar på.

Som forberedelse har vi alle læst Tænkepausen ”Ingenting” (60 sider) på forhånd.

Line Hoffgaard og Hanne Guldhammer er jeres guider på denne gåtur og sørger for en pause med en lille litterær overraskelse, der passer til dagens emne. Hensigten er, at vi sammen får en god gåtur og gode samtaler om dagens emne.

Læs Tænkepausen Ingenting på forhånd

Forud for gåturen kan du henvende dig på Svenstrup Bibliotek i den betjente åbningstid og få fingere i bogen ”Ingenting”. Vi har sørget for at skaffe nok antal bøger hjem. Henvend dig blot til personalet for at få den udleveret og lånt i seks uger. 

 

Hvad er Tænkepauser? 

Tænkepauser er en serie af korte fagbøger med plads til store tanker. På blot 60 sider formidler forskere deres viden om aktuelle og eksistentielle emner. Tag en pause og bliv klogere på alt lige fra tro, håb og kærlighed til myrer, monstre og skurke.  

Praktisk information

Alle er velkomne og du kan forvente en rute på ca. 5-6 km i roligt tempo. Hvor turen går hen, er en overraskelse - vi starter ved indgangen til Svenstrup Bibliotek.

  • Læs bogen ”Ingenting” på forhånd
  • Medbring drikkedunk på dagen
  • Påklædning efter vejret (vi går også selvom det regner)
  • Frist for tilmelding 16. maj

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja
Niveaufri adgang: Nej
Handicapvenligt toilet: Ja på biblioteket
Fast teleslyngeanlæg: Nej

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Svenstrup Bibliotek – via dette link

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.

Materialer