Tænkepauser Arv

Om dette arrangement

Tid
9:00 - 11:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

Gåtur med Tænkepauser - ARV

19.04.24
Gå med, når vi kombinerer en gåtur i lokalområdet med samtaler om temaet arv.

Vil du være med i en anderledes vandregruppe, hvor vi diskuterer interessante emner og får vendt både stort og småt i det fri? Så er dette tilbud lige noget for dig.  

Vi snakker om “Arv” 

På dagens gåtur er temaet arv. Som forberedelse har vi alle læst Tænkepausen ”Arv”, for at have et fælles udgangspunkt at diskutere dagens emne ud fra. ”Arv” er på 60 sider, og er en tankevækkende bog om, hvordan arv ikke kun præger dit eget liv, men også dine efterkommeres. Om de vil det eller ej.  

Line Hoffgaard og Hanne Guldhammer guider jer i både samtale og gåtur, og sørger for en pause med en lille litterær overraskelse, der passer til dagens emne. Hensigten er, at vi sammen får en hyggelig gåtur og gode samtaler om dagens emne. 

Læs Tænkepausen Arv på forhånd 

Inden gåturen kan du henvende dig på Svenstrup Bibliotek i den betjente åbningstid og få fingrene i ”Arv”. Vi har sørget for at skaffe nok antal bøger hjem. Du henvender dig blot til personalet for at få den udleveret og lånt i seks uger. 

Hvad er Tænkepauser? 

Tænkepauser er en serie af korte fagbøger med plads til store tanker. På blot 60 sider formidler forskere deres viden om aktuelle og eksistentielle emner. Tag en pause og bliv klogere på alt lige fra tro, håb og kærlighed til myrer, monstre og skurke.  

Praktisk information  

Alle er velkomne og du kan forvente en rute på ca. 5-6 km i roligt tempo. Hvor turen går hen, er en overraskelse - vi starter ved indgangen til Svenstrup Bibliotek.  

- Læs bogen ”Arv” på forhånd 
- Medbring drikkedunk på dagen 
- Påklædning efter vejret (vi går også selvom det regner) 
- Frist for tilmelding 11. april 

Tilgængelighed 

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Nej 
Handicapvenligt toilet: Ja på biblioteket 
Fast teleslyngeanlæg: Nej   

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Svenstrup Bibliotek – via dette link https://www.aalborgbibliotekerne.dk/node/4135  

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.

Materialer