Det i læser - i sommerferien

Det I læser - sommerudgaven (del 2)

13.09.23
Vores skønne nyhedsbrevsabonnenter har læst gode bøger, og delt deres gode sommerlæseoplevelser med os.

I det seneste nummer af vores nyhedsbrev spurgte vi, hvad der har været den bedste læseoplevelse henover sommeren og der kom så mange bud, at vi måtte dele det op i to. Her får du del 2 med 7 lækre anbefalinger. Gik du glip af del 1 af sommeranbefalingerne, kan du finde dem her.

Anbefalinger fra jer til jer. 

  1. Den/de bedste bøger jeg har  læst i løbet af sommeren er serien om privatopdageren Thomas Ravnsholdt kaldet Ravn , der har specialiseret sig i at finde forsvundne personer. 
    Find 'Ravn-serien' her
     
  2. Attack Aarhus af Tania Clausager var en spændende krimi fra Århus [kunne lige så godt have været Aalborg] som kunne fange både mig og mine 2 børnebørn på 10 og 12 år så vi havde en rigtig god oplevelse at være sammen om. Bogen er skrevet lige ud af landevejen. 
    Find 'Attack Aarhus' her
     
  3. Den bedste bog jeg har læst i år er: Kemi for begyndere af Bonnie Garmus, en virkelig sød fortælling om en tid hvor “kønskampen” var indlysende. Hvor dygtighed bland kvinder ikke var nok til at skabe succes. Samtidig er bogen både sjov, anderledes og humoristisk skrevet. Let læselig på den gode måde men stadig med en morale.
    Find 'Kemi for begyndere' her
     
  4. Jeg er startet på Camilla Grebes krimiserie. Når isen brister, det er en rigtig god bog.
    Find 'Når isen brister'-serien her
     
  5. Anbefaler Annas Sang af Benjamin Koppel. Den indeholder alt hvad en pageturner skal indeholde: historie, spænding, familiemønstre, religion og kærlighed. Den fortæller meget om jødedommen for 100 år siden, hvor det betød meget, at man rettede sig efter sin familie.
    Find' Annas sang' her
     
  6. The Lady in waiting:  My extraordinary life in the shadow of the crown af Anne Glenconner. Da jeg er 75 år nu og har oplevet hvordan tiden er skiftet siden min barndom, var det spændende at læse Anne Glenconners oplevelse som hofdame for Princesse Margaret. En tid som jeg også har oplevet i min barndom i Australien. Blev betaget af Anne Glenconners skrivestil at jeg også læste 2 andre bøger hun har skrevet: The Murder on Mustique og 'What ever next'. 
    Find Anne Clenconnors bøger her
     
  7. Jeg læser RIGTIG mange bøger, så det er svært at vælge, men en gammel en af Maeve Binchy "Tænd et lys" er god, og så er jeg godt i gang med "Atlas - historien om Pa Salt" af Harry Whittaker og Lucinda Riley. SKØNT med gode bøger.
    Find 'Tænd et lys' her 
    Find 'Atlas - historien om Pa Salt' her

Send os dine anbefalinger

Vi vil altid gerne høre fra dig og dele dine læseoplevelser og anbefalinger videre. Så hvis du vil dele din største læseoplevelse, en god anbefaling eller hvad du læser lige nu. Så tøv ikke med at skrive til os på nyheder-bibliotek@aalborg.dk. Det er selvfølgelig anonymt. 

Vil du være en del af holdet?

Hvis du vil være en del af holdet der jævnligt får spørgsmål om læse- og biblioteksvaner og samtidig deltage i konkurrencer med bogpræmier, få inspiration og nyheder fra biblioteket, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Læs mere og tilmeld dig nyhedsbrevene her.

Inspiration