Et spring i tiden af Madeleine L'Engle
Et spring i tiden af Madeleine L'Engle

Et spring i tiden af Madeleine L'Engle

02.04.19
Genudgivelse af en lidt ældre klassisk science fiction-fortælling for de yngre læsere.

Meg Murray har store problemer. Ikke kun i skolen, hvor hun bliver mobbet, konstant kommer i problemer og ikke kan koncentrere sig. Hun kommer også i problemer derhjemme, hvor hendes far er forsvundet, men hun vil ikke opgive håbet om, at han en dag kommer hjem igen – også selvom hun nogle gange er den eneste, der tror på det.

En aften fortæller hendes lillebror, Charles Wallace, at han har mødt en mystisk ældre dame i skoven. En dame, der forstår lillebroren, som også er lidt speciel. Han ligner ikke de andre søskende, er stille og siger ikke meget, men lader til at have en stor forståelse for andre menneskers behov. Den mystiske dame fra skoven fortæller Meg og Charles Wallace om deres far, og at de snart ikke har mere tid til at bringe ham hjem.

Nu hvirvles Meg, Charles og deres nye ven Calvin, der er ligesom Charles og kan mærke og sanse ting, almindelige mennesker ikke burde, ind i en farefuld rejse for at finde Megs far. De tre børn skal rejse gennem tid og rum for at nå frem, før det er for sent. Megs far er taget til fange af et magtfuldt og skræmmende væsen, der vil overtage verden – ikke bare vores, men alles! Tiden er knap, og Meg må kæmpe for overlevelse.

Spændende og medrivende science fiction for 9-årige og opefter. Kan både fungere som højtlæsning og lystlæsning.

Inspiration