Advarselsmeddelelse

Submissions for this form are closed.

Læsefamilier

Sæt læsning og familiehyggen i centrum. Bliv Læsefamilie eller lån en af vores spændende læsefamilie-poser med hjem.

OBS: Der er ikke flere ledige pladser til forløbet for Læsefamilier her i efteråret 2021. Hold øje med vores hjemmeside, når vi igen åbner for tilmelding i det nye år. Der er dog stadig mulighed for at I selv kan reservere og låne en Læsefamiliepose med hjem. 

Vil I gerne samles omkring hyggelige, spændende og lærerige aktiviteter for familien, så anbefaler vi jer at låne en af vores Læsefamilieposer. Læsefamilieposerne egner sig til børn fra 10+ år. 

Der er to muligheder for at deltage. I kan enten tilmelde jer som læsefamilie og løbende låne en Læsefamiliepose. Biblioteket sørger for at reservere Læsefamilieposerne til jer løbende, hvorefter I kan afhente den på jeres lokale bibliotek.

Vil I i første omgang blot snuse til konceptet, så kan I også vælge blot at låne én læsefamiliepose med hjem. Spørg os på biblioteket eller se her på siden, hvilke læsefamilieposer, I selv kan reservere.

Hvad er der i en læsefamiliepose? 

Hver Læsefamiliepose har et tema og indeholder forskellige materialetyper såsom bøger, brætspil, musik, quizzer eller ideer til aktiviteter. 

Her kan I se og reservere nogle af Læsefamilieposerne:

Vil I gerne være Læsefamilie? 

OBS: Der er ikke flere ledige pladser i efteråret 2021.

Aalborg Bibliotekerne inviterer din familie til at blive Læsefamilie. Indholdet i Læsefamilieposerne er nøje sammensat af et ekspertteam med et fokus, der kan engagere familien, prikke til læseiver og nysgerrigheden. 

Posen er sammensat sådan, at den aktiverer hele familien og hen over en måned kan tages i doser, der let kan indarbejdes som små samlende nedslag i hverdagen. Poserne er sammensat til familier med et barn eller flere børn på 10+, og det er en overraskelse, hvilke tre poser I får, hvis I melder jer til et forløb i Læsefamilier. 

Video med familien Huong, som fortæller om at være med i Læsefamilier

Læsefamilier - Familien Huong

Læsefamilier er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. Læsefamilie-projektet er gennemført med tilskud fra Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre under Slots- og Kulturstyrelsen.