Advarselsmeddelelse

Submissions for this form are closed.

Læsefamilier

Sæt læsning og familiehyggen i centrum. Bliv Læsefamilie eller lån en af vores spændende læsefamilie-poser med hjem.

Reserver og lån en Læsefamiliepose med hjem fra biblioteket. 

Vil I gerne samles omkring hyggelige, spændende og lærerige aktiviteter for familien, så anbefaler vi jer at låne en af vores Læsefamilieposer. Læsefamilieposerne egner sig til børn fra 10+ år. 

Læsefamilieposerne kan reserveres her på vores hjemmeside og lånes i det fysiske biblioteksrum. Poserne lånes med hjem og der er flere forskellige poser at vælge i mellem. Vi hjælper jer gerne til at finde den helt rigtige læsepose til netop jeres familie.

Hvad er der i en Læsefamiliepose? 

Hver Læsefamiliepose har et tema og indeholder forskellige materialetyper såsom bøger, brætspil, musik, quizzer eller ideer til aktiviteter. 

Her kan I se og reservere nogle af Læsefamilieposerne:

Indholdet i Læsefamilieposerne er nøje sammensat af et ekspertteam med et fokus, der kan engagere familien, prikke til læseiver og nysgerrigheden. 

Posen er sammensat sådan, at den aktiverer hele familien og hen over en måned kan tages i doser, der let kan indarbejdes som små samlende nedslag i hverdagen. Poserne er sammensat til familier med et barn eller flere børn på 10+. 

Video med familien Huong, som fortæller om at være med i Læsefamilier

Læsefamilier - Familien Huong

Læsefamilier er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. Læsefamilie-projektet er gennemført med tilskud fra Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre under Slots- og Kulturstyrelsen.