Læsefamilier

Bliv Læsefamilie eller lån Læsefamilie-poser med hjem.

Tilmeld jer til Læsefamilier

Hvordan bliver vi en Læsefamilie?

LÆSEFAMILIER – poser uden at være i tre måneders forløb: Fra uge 28 og fremefter har I mulighed for at låne nogle af Læsefamilie-poserne enkeltvis. Selv om alle læsefamilieposer er tilgængelige i vores system er det kun muligt at reservere/låne poserne: "Uhygge" og "Opfindelser" indtil videre.

Læsefamilier - tyverisikring af det nære

Aalborg Bibliotekerne inviterer din familie til at deltage i LÆSEFAMILIER, så I sammen kan stjæle opmærksomheden tilbage fra alt det, der forstyrrer og komplicerer. Efter samme model som kendes fra fødevare- og måltidskasser, får en læsefamilie hver måned en række unikke litterære fælles oplevelser - parat og lige til at tage ud af posen, uden optøning.

Indholdet i ‘oplevelsesposerne’ er nøje sammensat af et ekspertteam med et fokus, der kan engagere og samle bredt - og i særlig grad kan prikke til læseiver og nysgerrighed, så vi sikrer os, at nutidens generation af opvakte forældre får lige så opvakte og videbegærlige børn.

En typisk ‘pose’ bevæger sig inden for et vidt spektrum af temaer og indholdskategorier - lige fra bøger, brætspil, musik, quizzer, krea eller ideer til aktiviteter og specielle events ud af huset. Temaet kan være: Gys, Natur, SoMe, Sjovt, Havet, Uhygge, Opfindelser, Mad, Tegn og Penge. 

 

Læsefamilier - Familien Huong

 
Se flere film om Læsefamilierne
 

Posen er sammensat sådan, at den aktiverer hele familien og hen over en måned kan tages i doser, der let kan indarbejdes som små samlende nedslag i hverdagen. Poserne er sammensat til familier med et barn eller flere børn på 10+, og hvilke tre poser I får, hvis I melder jer til et forløb i Læsefamilier, bliver en overraskelse.

Læsefamilier er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. Læsefamilie-projektet er gennemført med tilskud fra Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre under Slots- og Kulturstyrelsen.

Tilmeld din familie i dag