Tag med til Mumidalen

11.05.21
Læs alle de fantastiske historier om Mumitroldenes eventyrlige verden.

Tove Janssons klassiske børnebøger om Mumitroldene i Mumidalen er elsket verden over for sit skæve dunkle univers - en magisk verden af venskab, melankoli og kærlighed.

Mød eller gense de herlige karakterer fra Mumitrolden, Snorkfrøkenen og lille My til den frihedselskende Mumrikken.

God fornøjelse!

Lær ord med Mumitroldene

Flot illustreret bog om Mumitroldenes fantastiske univers.

Bogen er fyldt med Tove Janssons smukke og detaljerige illustrationer og er helt ideel som afsæt til at tale om ord, begreber, årstider, farver, dyr, alfabetet, kroppen og meget, meget andet.

Fra ca. 2 år.

Mumitrolden blæser væk

Det er en rigtig blæsevejrsdag i Mumidalen. Alting hvirvler rundt, ja, det er faktisk lige før Mumitrolden også selv blæser væk!

I denne søde papbog skal du hjælpe Mumitrolden med at finde alle de ting, som blæsten har blæst væk til nye og overraskende steder.

Fra ca. 1 år.

Mumi, Mymlen og Lille My

Den første billedbog om Mumitrolden. Den udkom i 1952 og er en smuk og finurlig bog at gå på opdagelse i.

En dag møder Mumitrolden Mymlen, som er helt ulykkelig, fordi hendes lillesøster Lille My er forsvundet. Sammen drager de ud for at finde Lille My, og på deres færd møder de mange mærkværdige væsner fra Mumidalen.

Tekstens rim er gendigtet af Marianne Iben Hansen, og bogen indeholder fine huller og udskæringer i papiret, så man kan gætte med på, hvad der kommer til at ske på næste side.

Fra ca. 4 år.

Hvem skal trøste Knytten?

Smuk billedbog om ensomhed.

Knytten føler sig så lille, ubetydelig og ensom. Ingen ser ham, og han tør ikke række ud og bede om hjælp. Men så finder han en dag en flaskepost, som vender op og ned på alting.

Fra ca. 4 år.

Vejen til Mumidalen – og andre fortællinger af Tove Jansson

Samlebind med tre af Tove Janssons fortællinger fra Mumidalen genfortalt til små billedbogslæsere.

Læs 'Vejen til Mumidalen', 'Mumitrolden og den magiske hat' og 'Mumitrolden på hatifnatternes ø', som kommer fra romanerne 'Troldkarlens hat' samt 'De små trolde og den store oversvørmmelse'.

Fra ca. 4 år.

Da julen kom til Mumidalen

Mumitroldene går jo normalt i vinterhi og kender hverken til sne eller juletradtioner.

Men de bliver vækket i deres vinterdvale og forundres over sneen og de mærkelige juleforberedelser, alle har så travlt med. Bliver det mon jul i Mumidalen?

Fra ca. 4 år.

Mumitrolden – de tre første romaner

De tre første romaner om Mumitrolden, Mumifamilien og alle vennerne i Mumidalen er her samlet i én bog.

'De små trolde og den store oversvømmelse', 'Kometen kommer' og 'Troldkarlens hat' giver tilsammen et herligt indblik i Mumiuniverset med de meget forskellige væsener, der bebor den.

Fra ca. 6 år.

Livet i Mumidalen

Denne bog til alle Mumi-fans er spækket med skitser, originaltegninger og familiefotos fra Tove Janssons liv, heriblandt aldrig tidligere set materiale.

Vi lærer hvad Mumitroldene spiser, hvem Mumitroldenes forfader var og meget mere. Altsammen er naturligvis krydret med Tove Janssons vise ord.

Fra ca. 8 år.

Inspiration