Anna, Elsa og den hemmelige flod af Disney & Andria Warmflash Rosenbaum

22.05.20
Billedbog. Med denne selvstændige historie baseret på Frost 2 er der garanteret underholdende godnatlæsning for Frost-fans.

Eventyret om Anna og Elsa fortsætter med denne nye historie inspireret af Disneys film ”Frost 2”. Man behøver ikke have set filmen for at blive opslugt af historien i denne spin-off, hvor Anna og Elsa tager på eventyr om natten for at finde en hemmelig flod. Billedsiden er flot, men historien er lidt tynd. Upåagtet dette vil historien være et sikkert hit hos Frost-fans fra 4 år og opefter.

Anna og Elsas mor synger en godnatsang ved sengetid om en hemmelig hvid flod, som gemmer på svar om fortiden. De to søstre kan ikke falde i søvn, så de sniger sig ud om natten for at lede efter floden. De ser et lysende skær inde i skoven, men det er blot et lille vandløb. Så får de øje på noget andet lysende i natten og går videre. Da det er ved at blive morgen, har de stadig ikke fundet floden og måske har det hele bare været en drøm?

Historien virker lidt uforløst og det er i højere grad gensynet med Anna og Elsa, som gør historien læseværdig. Den vil unægteligt vække begejstring hos Frost-fans med sin flotte og genkendelige billedside. Kort sagt en flot illustreret og underholdende godnathistorie med en invitation til at tage på en drømmerejse ind i Frosts magiske univers nok engang.

Inspiration