Bliv en del af historien i denne sjove og skøre bog

18.01.22
Billedbog. Tænk sig hvis man kunne være alt muligt andet end en bog!

Måske er det blevet lidt kedeligt at læse en bog fra start til slut hjemme hos jer? Så snup denne sjove og gakkede bog, som insisterer på at hive læseren med på sjov og ballade gennem forskellige sjove aktiviteter undervejs. Kan anbefales for de 3-6-årige, der godt kan lide en anderledes læseoplevelse, men overvej lige om det nu også er lige før sengetid, I skal læse bogen, da historien om noget ikke er søvndyssende og de sjove aktiviteter tager tid at komme igennem. Bortset fra det så er der garanteret masser af underholdning og grin, når man først får åbnet denne bog!

Historien handler kort og godt om en bog, som er træt af at være bog. Så den finder skiftevis på at være en badevægt, zoologisk have, vaskemaskine, computer, brætspil, skæg (på en mand), ketsjer, racerbane og meget andet. For hver ny ting, bogen forvandler sig til, inviteres læseren til aktivt at deltage. Når bogen fx forvandler sig til en zoologisk have, kan læseren finde sine egne dyr frem og sætte dem ind i indhegningerne i zoologisk have. Man kan også veje sig (i alt fald i fantasien) ved at stille sig op på bogen og når den har forvandlet sig til et skæg, kan man selv afprøve forskellige typer skæg, der er tegnet rundt langs kanten ved at holde bogen op foran ansigtet. Der er også en labyrint, man skal finde igennem og et brætspil, man kan spille med blot en terning og et par brikker.

Er denne bog et hit, kan I næste gang prøve ”Bogen der ikke ville læses”, som også byder på et par sjove overraskelser og masser af ballade undervejs.