Tre gode fra Filmstriben

20.08.20
Se eller gense en ung Johnny Depp i det hjertegribende drama ’Gilbert Grape’ fra 90'erne. Vi kan også anbefale det franske drama ’Gud være lovet’, som går hårdt, men også taktfuldt til den katolske kirkes hemmeligheder og løgne. Og hvis ingen af de film er det, du lige er i humør til, så tjek komediedramaet ’Fighting with my family’ om en ung kvinde født ind i en wrestlingfamilie ud.

Hva' så, Gilbert Grape?

Den halvvoksne dreng Gilbert Grape har ikke det nemmeste liv. Efter hans far hængte sig 17 år tidligere, har hans engang så kønne mor isoleret sig og ædt sig 300 kg federe. Gilbert forsøger at holde sammen på familien med to søstre og en udviklingshæmmet lillebror, men der sker en lysning i hans tilværelse, da han møder pigen Becky.

Se 'Hva' så, Gilbert Grape?' nu på Filmstriben.dk

Gud være lovet

Bankmanden Alexandre (Melvil Poupand) lever et lykkeligt familieliv med sin hustru og fem børn, da han en dag opdager, at den præst, der misbrugte ham som dreng, stadig arbejder med børn. Alexandre tager kontakt til fader Preynat, der indledningsvis tilstår alt, men kardinalen Philippe Barbarin er ikke til sinds at reagere på anklagerne – og så samler Alexandre Guérin en forening af ofre, som trækker kardinalen i retten.

Se 'Gud være lovet' nu på Filmstriben.dk

Fighting with my family

Paige er født ind i en wrestlingfamilie, men når det virkelig gælder, er hun så klar til at give sig fuldt ud og finde sig selv og sin indre styrke? Vejen til toppen kan være hård og lang for en pige langt hjemmefra.

Se 'Fightning with my family' nu på Filmstriben.dk