Billedbøger

Billedbøger fulde af glimmer, glæde og gode budskaber

12.05.22
Det er svært ikke at komme i godt humør af en god historie med et drys glitter og glimmer – eller måske endda en enhjørning eller to – som jo gør verden til et bedre sted. Det er klart!

Vi har samlet en stak skønne børnebøger, der sikkert vil begejstre både øjne og øre … og så rummer de endda gode budskaber om alt fra venskab til at turde være sig helt sin egen.

"Pigen med glimmer på"

Ella er vild med glimmer og glæder sig til at vise sin strålende personlighed på første skoledag på en ny skole. Men ikke alle synes, at alt det glimmer er fedt. Måske stråler Ella for meget?

En fængende historie af den amerikanske skuespiller Channing Tatum om at turde være sig selv for 5-7-årige.

Reserver ”Pigen med glimmer på” her

"Fire frække enhjørninger"

En herlig bog om søstrene Frederikke og Clara er vilde med enhjørninger. I dag leger de enhjørningebondegård, men da Ada og Elliot inde ved siden af ringer på, bliver legen ødelagt, fordi Ada vil bestemme det hele. Der er kun én ting at gøre ... de frække enhjørninger må på banen! God fra 4 år og op.

Reserver ”Fire frække enhjørninger” her

”Glitter flytter ind” og ”Glitter får en ny ven”

Sofie drømmer om en fantastisk enhjørning, men bliver skuffet da Glitter bliver leveret. Kan hun elske en enhjørning, der ligner en ged og lugter sært?

To virkelig søde billedbøger, som med humor fortæller, hvad man skal gøre, når ting ikke er som forventet, og når alt ikke går, som man vil have det til. Glitter står roligt og stærkt i sig selv, selvom han af omgivelserne opfattes som anderledes. Ham kommer store og små hurtigt til at holde meget af.

Fra ca. 3 år. 

Reserver ”Glitter flytter ind” og ”Glitter får en ny ven” her 

 

Inspiration