Feel good med sommervibes

17.06.22
Veronica Henry er tilbage med endnu en feel good-roman.

Historier der blander et nutids- og fortidsspor kan altså bare et eller andet. Der kunne godt have været mere af det i "Sommeren ved havet", men det der er, fungerer rigtig godt.

Et nyt kapitel

Hovedpersonen Robyn skal giftes med sin kæreste og de venter deres første barn sammen. Mens hun går og glæder sig, prikker nysgerrigheden til hende. Robyn er nemlig adopteret og alt hun har fra sin rigtige mor, er en æske med ganske få ting i. 

Hun sætter sig for at ville opsøge moren - men er hun klar til dette møde? Og hvordan vil hendes familie reagere?

Sideløbende med Robyns fortælling, hører vi om hvordan hendes forældre mødte hinanden, om den sommer de delte sammen og hvordan det gik dem efterfølgende - indtil fortid og nutid ramler sammen. 

Sommervibes

Selvom historien er bygget rigtig meget op over Robyns følelser og tanker - hvilket godt kan blive lidt langtrukken i længden - er det en rigtig sommerbog.

Der er strand, sol og hygge. Engelsk landidyl og veltilberedte måltider. God musik og latter. Der er sand mellem tæerne, solnedgange og varme knus. 

Vurdering

Hvis du er til feel good, sommerlæsning og hygge, så skal du ikke snyde dig selv for "Sommeren ved havet". Forfatterens andre bøger er ligeså hyggelige og feel good-agtige, så dem kan man sagtens også kaste sig over.

Inspiration