Oliver og Tildes detektivbureau

16.11.22
Detektivhistorie. Det kan godt være at Tilde og Olivers detektivbureau kun er nr. 2 i deres by, men de finder altid nogle spændende sager at opklare.

Tilde, Oliver og hunden Otto er detektiver. Normalt sker der altid noget i Elvestad - bare ikke lige i dag. Noget hænger ikke sammen og pludselig ved Tilde, hvad det er. Hvor er den søde duft fra verdens bedste bager Monsens kager mon blevet af? Detektiverne er straks på sagen. Monsens bageri har fået stjålet al den gær, der skulle bruges i bageriet. Straks går den vilde jagt med Hunden Otto i spidsen for at fange tyven. Ikke alt går helt efter planen!

Operation Tordensky er andet bind i den virkelig spændende serie om Detektivbureau nr. 2. Bøgerne er perfekte, hvis man elsker en god detektivbog med spænding, hunde, mystik og ikke mindst humor. 

Jørgen Lier Horst skriver flere børnebøger, men også voksen krimibøger, og er virkelig god til det. Det kan man godt mærke, da spændingsniveauet i Operation Tordensky er højt og man læser bogen fra start til slut uden pause. Man kommer til at holde meget af de dygtige detektiver og den herlige detektivhund Otto.

Bogen anbefales fra 10 år og op.

Hele serien "Detektivbureau Nr 2"

Inspiration