Mø ser på sko af Marie Duedahl

21.10.20
Letlæsning. Mø og far er i byen. De skal købe nye sko til Mø. Hun må selv vælge. Der er bare så mange sko at vælge imellem.

Alle piger med interesse for mode vil elske bogen om Mø, der skal købe sko. Bogen er sjov fordi den virkelig sætter farens tålmodighed på spil og den samtidig fortæller, hvor vigtigt det er, at det nye man køber passer perfekt i både form, størrelse og farve.

Mø kommer forbi et vindue med sko. Far går med til, at Mø skal have nye sko. Far er dog ikke helt klar over præcis hvor mange forskellige sko der findes, og at farven på skoene også betyder noget! Far er helt udkørt da Mø endelig har fundet de helt rigtige sko. På turen hjem sker der et uheld, og Mø vil gerne vide, hvornår hun må få nye sko.

Marie Duedal har skrevet mange gode og sjove børnebøger og hun er rigtig god til at skrive om hverdagstemaer med humor, som både børn og voksne kan grine af.

Bogen har lix 5 og kan læses fra 7 år. Find bogen på letlæsningshylderne mærket med gul plet eller reserver den herunder.

Inspiration