Graphic novels & tegneserier

28.06.21
Portaler til andre verdener, et godt gys eller et dejligt grin. Find inspiration her.

Slip fantasien fri

Magi bliver man aldrig for gammel til. Portaler til andre verdener, drager, elvere og andre skønne væsner, der kan føles som mangelvarer i vores verden, møder man i stor stil i disse bøger.

Gys og andre godter

Der er ikke noget, der stikker et godt gys. Når man er lige ved at sove og pludselig ser et eller andet udenfor, så kan man godt vinke farvel til søvnen de næste par timer. Findes der så en bedre måde at bruge tiden på end at læse en uhyggeligt god bog?

Hvad nu hvis...?

Hvad nu, hvis hele verden var oversvømmet eller måske styret af aliens? Eller alle voksne med ét blev væk, og ingen anede, hvad der var sket? Uden voksne var verden måske bedre at leve i. Hvis man så ovenikøbet fik verdensherredømmet, så var man da lykkelig! Ikke?

Hverdagen

Hverdagen er det, der virkelig sker. Nogle dage er man meget sammen med sine venner, måske skal man skifte skole og bo et nyt sted, eller man mister nogen, man holder af.

Et godt grin

Et godt grin kan få dagen til at blive meget bedre. Og hvis ikke man lige umiddelbart kan finde noget at grine af, kommer her forslag til bøger, som lover ’grine-garanti’.

Inspiration