Portræt af Leonora Christine Skov
Foto: Politikens Forlag

Forfatterstafet: Leonora Christina Skov

18.04.22
Leonora Christine Skov er 3. gæst i forårets forfatterstafet.

Leonora Christine Skov

Leonora Christina Skov er forårets tredje gæst i Forfatterstafetten, hvor du kan opleve 10 af tidens mest populære og kendte forfattere.

"Hvis vi ikke taler om det"

"Det er i høj grad et opgør med alle de gange, hvor jeg synes, jeg skulle have sagt noget mere. Og sagt fra. Det tager meget lang tid at lære at sige fra. Især når man er opvokset med, at man skal holde sin kæft." 

Sådan siger Leonora Christina Skov om sin seneste succesroman "Hvis vi ikke taler om det", der handler om tilblivelsen af hende selv som forfatter og ærligt og selvudleverende fortsætter temaerne fra hendes tidligere forfatterskab om feminisme, ligestilling og alle de kampe, der stadig skal kæmpes. 

Hvorfor er det så svært for unge piger at sige fra? spørger Forfatterwebs litteraturformidler Sarah Corner-Walker Hvidberg. Hør Leonora Christina Skovs svar i dette åbenhjertige interview.

Forfatterweb-stafet med Leonora Christina Skov


Mere om forfatteren

Aparte psykologiske profiler og et kriminalistisk anslag er fælles for Leonora Christina Skovs romaner, der udfolder menneskelige fortrængningsmekanismer på alle tænkelige måder. Mystiske elskerinder, maskerede identiteter og vildfarent begær går igen i de intrikate værker.

Med sine seneste værker ”Den, der lever stille” og ”Hvis vi ikke taler om det” har hun taget hul på sin egen historie om at springe ud som lesbisk og om at blive forfatter.

Læs hele det dybdegående portræt af Leonora Christine Skov på Forfatterweb her.

Inspiration