Tre gange storby romantik

16.12.22
"Start Up in the City" er tre hede og underholdende romancefortællinger.

Vi befinder os i New York. Her er der fart på - både karrieremæssigt, i forhold til forelskelser og tanken om at stifte familie. 

Tre bøger med samme omgangskreds

Vi følger en vennegruppe, der både bliver brændt af kærligheden, men de finder den også.

I "Uventet" kører Abby Herberts liv på skinner, altså lige bortset fra at hendes læge har sagt at hvis hun vil gøre sig forhåbninger om at få børn, så skal hun til at i gang. Hun har ikke en gang en kæreste, så hvordan skal hun løse det problem? Ind kommer hendes bedste ven og roomie, Marcus. Han drømmer også om at stifte familie, så hvad er bedre end at de to forsøger at få et barn sammen? Som venner selvfølgelig. For ingen af dem har gode erfaringer med forhold. Men kan de lave en baby uden at få følelser for hinanden?

Isabel og Paul skal skilles i "Usagt". De har ligget i bitter skilsmissestrid og trænger nu til at komme lidt væk. Uden at den anden ved det, tager de op til deres sommerhus. Ingen af dem vil lade den anden få denne sidste weekend i huset, så de bliver boende. Måske er dette så også deres sidste chance for at få talt ud om hvorfor deres forhold kuldsejlede. Var Paul virkelig uforstående overfor Isabels følelser og behov? Og læste Isabels Pauls bevæggrunde rigtigt? Var han måske mere opmærksom end som så - og er der måske en chance mere for dem?

I "Uforløst" er det Marcus' og Pauls forretningspartner, Jess Cohen der er hovedperson. Hun gemmer på en hemmelighed og da hendes ekskæreste Jake,dukker op til et bryllup, han har en mission: at få hende til at tale ud om hvorfor hun slog op. Det er bare ikke sådan lige til at få den hårde, polerede og stærke Jess til at tale om følelser, men Jake er klar på en udfording. Kan hun åbne op for ham og være mere sårbar end nogensinde før?

Høj underholdningsværdi

Det er ikke stor kunst, ej heller videre nytænkenden, men det er bestemt underholdende at følge disse tre pars prøvelser, misforståelser og kampe ... både i og udenfor soveværelset. 

Der er lagt op til masser af drama, masser af humor og ikke mindst masser af hede scener. Lige til at få varmen af, i denne kolde tid.

Inspiration