Skøn roman om det uperfekte kvindeliv

25.06.21
Sjov, befriende feelgood roman om at være i fyrrene og intet er perfekt.

Nells liv er meget langt fra de lækre Insta-billeder af kvinder i stramt yogatøj, hun ser overalt i sit feed.

Hun er netop blevet single, er gået fallit med sit firma og er oveni hatten nået ind i de skelsættende fyrrene. Tilbage i London må hun se sig om efter en lejlighed, men alt hvad hun har råd til, er et lille værelse i et byhus i forstaden.

Veninderne har allerede etableret sig med villa, Volvo og vovhund, og Nell føler sig som en total fiasko. Men livet vil det anderledes med Nell, som kommer ud på en forunderlig rejse, hvor hun møder en række fantastiske mennesker, der kommer til at forandre hendes liv.

Det virkelige liv er langt fra perfekt

Hun starter sågar en podcast med titlen ’Bekendelser fra en f#ck-up i fyrrene’, hvor hun ublu fortæller om sine nederlag og livets realiteter, når man er alene og har rod i tilværelsen. For det virkelige liv ER rodet og kompliceret, og når alt kommer til alt, er hun måske slet ikke den enste, der går rundt og har det sådan? 

’Bekendelser fra en f#ck-up i fyrrene’ er en virkelig fantastisk roman, som jeg kan anbefale til alle der har brug for at trække på smilebåndet, eller som bare trænger til en befriende fortælling om kvinders virkelige liv.

Lykken findes de mest uventede steder

Undervejs i romanen åbenbarer det sig for Nell, at lykken og livsglæden dukker op de mest uventede steder, og at mennesker er komplicerede væsner. For selv om de udstråler og afspejler det lykkelige liv, er virkeligheden af og til en helt anden.

Alexandra Potter skriver helt utroligt morsomt, men griber samtidig livets alvor, når tilværelsen ikke går i den retning, vi forventer eller havde planlagt – og det er faktisk helt okay, for livet er ikke altid let.
 

Inspiration