Britisk feel good-roman

24.01.22
Historien om Villa Måneskin er til alle der elsker en feel good-roman

Vinter, kulde og mørke aftener går virkelig godt i hånd med hjertevarm og hyggelige feel good-romaner.

Villa Måneskin

”Villa Måneskin” er netop sådan en bog, man skal sætte sig godt til rette med og bare nyde. Nyde beskrivelserne af den sydengelske landsby, festerne, maden og idyllen. Stemningerne fra London i slutningen af 1960’erne. Drømmene der spirer og går i opfyldelse. Men også drømmene der knuses og splintres. 

Huset ”Villa Måneskin” er omdrejningspunkt i denne roman der både foregår i nutiden og med tilbageblik til 60erne og 70erne. Hvor menneskers skæbner krydses og relationer skabes. Det er en atmosfærisk bog med masser af stemning og jeg nød den i fulde drag. Jeg elskede både Belindas historie i nutiden og Sallys historie om det første møde med ”Villa Måneskin” og familien Willoughby. 

Detaljerne

Jeg kan rigtig godt lide at der er kælet så meget for detaljerne i bogen. Hvad end det er af landsbyidyllen, de storslåede fester som familien Willoughby holder, maden de spiser eller de mange følelser som der både er knyttet til huset og personerne indbyrdes. Det er en historie der kæler for læseren og inviterer til en god læseoplevelse.

Der er tilpas meget drama, intriger og familiehemmeligheder, som der skal være i feel good-roman.

Vurdering

"Villa Måneskin" er en skøn, hyggelig og hjertevarm historie og det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg læser noget af Veronica Henry.
 

Inspiration