Bogklubben ved verdens ende

Den dejligste svenske hyggeroman, du kan tænke dig.

Patricia bor i USA på en gammel gård, som hun har arvet efter forældrene. En dag modtager hun et anonymt brev, der indeholder en halskæde, som hun for 30 år siden gav sin søster, Madeleine, da hun skulle til Sverige og arbejde som frivillig. Patricia så eller hørte aldrig fra Madeleine, og hun formodes død. 

Med kæden i hånden rejser hun til Sverige for at finde ud af, hvem, der har sendt den. Her møder hun en skøn samling kvinder, der starter en bogklub op på Monas lille Bed & Breakfast. Snart bliver både Patricias og kvindernes historier blandet sammen. Uventede sandheder er på vej mod lyset, men nogen i byen vil forhindre dette.

Jeg elsker bøger, som ’Bogklubben ved verdens ende’ for de er som ofte ret enkle i stilen og nemme at læse. Kort sagt rigtig god afslapning, som man kan forsvinde ind i. Kender du ikke Frida Skybäck, så start nu! Skybäcks romaner har altid bøger eller læsning som en væsentlig del af historierne. Kvinderne er i centrum, og der findes masser af søstersind og kærlighed.

Inspiration