Kasse med børnetøj og legetøj

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Unge/Voksne

Byttedag på Trekanten - byt børne- og legetøj

27.04.24
Lørdag den 27. april inviterer Trekantens bibliotek børn og voksne til en byttedag. Børn kan bytte legetøj og de voksne kan bytte børnetøj mellem kl. 10 og 13. 

I uge 17 markerer vi Borgernes verdensmålsuge, og sætter fokus på klimavenlige initiativer.  

Et lille bidrag i den retning er at genbruge noget mere, så vi håber at rigtig mange vil komme og bytte det, de ikke længere selv har brug for. 

Hvis der bliver ting til overs, afleverer vi det til Byttebørsen i nærheden af Lidl. 

Om Uge 17 – Borgernes verdensmålsuge  

Uge 17 - Borgernes verdensmålsugen er en uge, hvor vi gør en ekstra indsats for at synliggøre de ting, der allerede sker i lokalområderne. Her kan vi få nye ting til at ske ved at binde lokale kræfter sammen med fælles mål og ambitioner. 

Ugen afholdes parallelt med en række landsdækkende UGE17- initiativer, hvor bibliotekerne og en lang række nationale organisationer sætter spot på verdensmål, bæredygtighed og alt det grønne. Du kan læse mere på www.aalborgbibliotekerne.dk/uge17 og få idéer til aktiviteter, der kan afholdes i netop dit lokalområde. Lokalbibliotekerne i hele kommunen markerer også uge 17 og samarbejder gerne om arrangementer, lokaler m.v.    

Tilgængelighed 

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Ja  
Handicapvenligt toilet: Ja  
Fast teleslyngeanlæg: Nej. Kontakt biblioteket på bibliotek@aalborg.dk eller tlf.: 9931 4300 senest 3 dage før arrangementet for lån af mobil teleslynge. 

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Trekanten Bibliotek og Kulturhus.  
Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.