Victoria samler puslespil

Er du vild med LEGO eller puslespil? Savner du et byggefællesskab?

16.11.23
Ny klub på Hovedbiblioteket

For lidt tid siden dumpede denne besked ind i bibliotekets indbakke: 

Hej: mit navn er Victoria.
Jeg vil meget gerne starte en klub, hvor man bygger LEGO og lægger puslespil sammen. Det er mig og min søn på 19 år som har interessen.
Tak og venlig hilsen,
Victoria

Vi er vilde med ideen. Vi elsker LEGO og puslespil. Derfor vil vi gerne være med til at afprøve konceptet og lægge hus til, så vi kan etablere et borgerdrevet LEGO/Puslespils-bygge-fællesskab for voksne. 

” Det er en hyggelig aktivitet at lægge puslespil sammen. Det er også en fordel at kunne hjælpe hinanden, hvis der er rigtig mange brikker. Min søn håber, at andre har lyst til at mødes omkring en fælles interesse for at bygge LEGO. At bygge LEGO er ikke nødvendigvis en individuel aktivitet. Vi har i hvert fald lyst til at bygge vores LEGO-sæt sammen med andre”, fortæller Victoria. 

Har du lyst til at være med, så mød op i GameZone på Hovedbiblioteket i Aalborg, hvor LEGO-klubben og Puslespilsklubben mødes hver fredag kl. 15.00-18.00. Tag gerne dit eget puslespil eller LEGO-sæt med. 
Har du spørgsmål eller ideer til hvordan konceptet kan udvikle sig, er du velkommen til at tage kontakt til initiativtager og tovholder Victoria Garcia Tlf. 52586789. 

Brænder du inde med en anden idé til et hyggeligt (og måske lidt nørdet) borgerdrevet fællesskab, hvor I samles på et af vores biblioteker i Aalborg Kommune om en fælles interesse, er du velkommen til at tage kontakt til Christian for at høre om mulighederne for et samarbejde med os. Christian.langelund.hansen@aalborg.dk