Biblioteket to Go

Biblioteket To Go er til dig, som gerne vil låne biblioteksmaterialer, uden at skulle ind på biblioteket.

Med Biblioteket to Go kan du få udleveret dine materialer ved Hovedbiblioteket uden at du behøver at forlade din bil.

Materialerne bliver leveret direkte ned til din bil, pakket og udlånt til dig. Du bestemmer selv, om du vil låne bøger, tidskrifter, brætspil eller noget helt fjerde.

Du kan benytte servicen på to forskellige måder

Du kan bestille de ønskede materialer her på hjemmesiden, og sætte afhentningsstedet til Hovedbiblioteket. Når de materialer du ønsker leveret er fundet frem dig, får du sms eller mail om at materialerne er fundet. Derefter skal du ringe til 2520 4313 mellem 10 og 17, og så udlåner og pakker vi dem til dig. I telefonen aftaler vi hvornår du kommer og henter bøgerne - dog tidligst dagen efter.

Du kan også ringe på 2520 4313 mellem kl. 10 og 17 og fortælle, hvilke materialer du ønsker pakket. Dernæst finder vi dem frem til dig, og vi aftaler hvornår du henter dem.

Hvor henter jeg mine udlån?

Du kan hente den pakkede pose i Hovedbibliotekets manøvregård, som du har adgang til via Østerbro lige før busslusen i Medborgerhuset. Se hvor det er på Google Maps. Du skal huske medbringe sundhedskortet som tilhører den person materialerne er udlånt til.

Når det er tid til aflevere materialerne, ringer du igen på 2520 4313 og aftaler et tidspunkt for, hvornår du afleverer materialerne. Du afleverer samme sted, som du hentede dem.