Hæklede blomster danner en del af kunstværket "Tid til blomster"

Om dette arrangement

Tid
14:30 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Unge/Voksne

Tid til blomster - vi hygger og hækler sammen

06.10.22
Bidrag til de store blomsterkunstværker “Tid til blomster”, når vi mødes og hækler sammen, deler hækletips og drikker kaffe.

Mød industriel designer Sofie Hemmert-Lund, som er den ene af initiativtagerne til “Tid til blomster”-projektet. Hun byder på en hyggelig eftermiddagsworkshop, hvor vi hækler blomster til store blomstrende fælles kunstværker “Tid til blomster”.  

Tid til blomster på væggene hos HistorieAalborg 

Det er “Tid til blomster” hos HistorieAalborg. Væggene er fulde af farver fra to store blomsterkunstværker, der er lavet af 10.000 håndhæklede blomster i alle farver, hæklet af hænder fra hele Danmark. De er med til at minde os om corona-nedlukningerne i 2020 – 2021, hvor nye fællesskaber opstod #sammenhverforsig.  

Sofie Hemmert-Lund fik sammen med coach og mentaltræner Mia Kuch Svenningsen ideen til projektet Tid til blomster i foråret 2020 i Aalborg. Hækling af blomster til et fælles kunstværk blev en måde at være sammen på i en tid med corona, hvor man ikke kunne mødes.  

Nu kan vi mødes igen og være rigtigt #sammen.  Vi ser frem til at hækle, udveksle tips og tricks og bare hygge os sammen med jer.  

Kan du ikke deltage i et af arrangementerne, kan du også hækle hjemme fra og levere hæklede blomster til det blomstrende værk i HistorieAalborg læsesalen. 

Kunstværk af mere end 10.000 blomster 

Det blomstrende kunstværk udviklede sig i de næste 8 måneder og består nu af 10.000 blomster. Kunstværket med de hæklede blomster kan fortsat udvikles i takt med, at der kommer flere hæklede blomster til.  ”Tid til blomster”- udstillingen er del af Aalborg Stadsarkivs samtidsdokumentation af coronapandemien #coronaaalborg2020 #coronaaalborg2021 #Tidtilblomster.  

Du kan se kunstværket Tid til blomster hos HistorieAalborg: 29. september - 28. november 2022 

Tilgængelighed  

  • Mulighed for at trække sig: Ja
  • Niveaufri adgang: Nej, men personalet vil gerne hjælpe dig
  • Handicapvenligt toilet: Ja
  • Fast teleslyngeanlæg: Nej. Kontakt personalet for hjælp og information.

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Historieaalborg via dette link.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os på historieaalborg@aalborg.dk eller ring på tlf. 99314234.