Readalong

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Glashjørnet
Målgruppe
For voksne
Unge/Voksne

Readalong - Jammers Minde

16.09.19
Kom og snak om ”Jammers Minde” sammen med bibliotekar Line Dalbro Schaumann.

Vi diskuterer bogen ”Jammers Minde” som afslutning på vores readalong på Instagram og samtidig inspirerer vi til videre læsning. Du behøver ikke at have deltaget på Instagram – alle er hjerteligt velkomne. 

Leonora Christina Ulfeldts ”Jammers Minde” er en berømt dansk biografi, som er skrevet af den fængslede Leonora Christina. Hendes ægtemand Corfitz Ulfeldt blev anklaget for landsforræderi og hun blev fængslet som medvider og anbragt i Blåtårn. Her tilbringer hun 22 år af sit liv. 

”Jammers Minde” er hendes beretning, som uhyggeligt, præcist og levende skildrer de primitive forhold og rå mennesketyper, som hun møder under de mange års ophold. 

Som afslutning på vores online læseklub og readalong af ”Jammers Minde” inviterer vi til en hyggelig time hvor vi diskuterer bogen og hvor der også vil blive inspireret til noget der ligner.

Det er ikke et krav at have deltaget i readalongen – alle er velkomne. Der vil også blive udtrukket en præmie til deltagerne. 

Leonora Christina Ulfeldt er valgt som en af de klassikere der er blevet sat fokus på i kampagnen ”Med andres ord”, som du kan opleve på Aalborg Bibliotekerne i uge 35-40 samt på Danmarks Radio i samme periode.