Forfatter Kim Blæsbjerg
Foto: Sara Galbiati 2023

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 17:45
Pris
110-370
Bibliotek
Sted
Glashjørnet
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

Ordkraft præsenterer: Kim Blæsbjerg

04.04.24
Mød den prisvindende forfatter, Kim Blæsbjerg, i samtale med bibliotekar, Erling Lykke.

Forfatter Kim Blæsbjerg og bibliotekar Erling Lykke mødes i forbindelse med Ord- og Litteraturfestivalen Ordkraft og taler om "De bedste familier".

Fra ord-kraft.dk:

Længsel er drivkraften i Blæsbjergs portrætter af Danmark og danskerne

Kim Blæsbjerg debuterede i 2002 med kortprosasamlingen Fælder. Siden er fulgt en række romaner, heriblandt slægtsromanen Rådhusklatreren (2007), som blev hans gennembrud til et bredere publikum, og samtidsromanen Desertørerne 1-3, som udløste Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Senest har Blæsbjerg opnået stor succes med De bedste familier (2023), en roman om konsekvenserne af giftfabrikken Cheminovas ankomst til Vestjylland i 1950’erne. Romanen blev tildelt Jyllands-Postens Litteraturpris 2023 og er nomineret til DR Romanprisen 2024.

I sine romaner knytter Kim Blæsbjerg almindelige menneskers personlige historier sammen med den store bagvedliggende samfundsfortælling, som vi alle er en del af. Et vigtigt omdrejningspunkt i romanerne er personernes længsel. Efter fremgang. Efter hinanden. Og efter at sprænge rammerne for den tilværelse, de er født ind i.

Blæsbjerg har løftet sløret for, at han arbejder på en fortsættelse til "De bedste familier".

Læs mere om Ordkraft

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Ja   
Handicapvenligt toilet: Nej
Fast teleslyngeanlæg: Nej – kontakt personalet for lån af mobil teleslynge

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket  – via dette link
  
Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.

 

Materialer