Få HjerneRo og slip tankemylder, bekymringer og overtænkning

30.01.24
Ordkraft er på optaktstur med et foredrag, hvor du kan møde Martin Riis Kastrup, der er en af forfatterne bag den aktuelle bog ’HjerneRo’.

Alle kender til at have tankemylder og bekymringer der kører i ring. Så ryger søvnen, overskuddet og livskvaliteten. Men hvad kan man gøre?

Løsningen er, siger forfatter Martin Riis Kastrup at tænke mindre. For det er tankerne, der er årsagen til, at vi oplever at være stresset - ikke nødvendigvis vores omstændigheder. 

Lån bogen HjerneRo : slip tankemylder, bekymringer og overtænkning

Han har på egen krop erfaret, hvad det betyder, når man har alt andet end hjernero. Efter at have fået en kræftdiagnose, var tankerne og livsenergien ved at løbe fra ham. Men han fandt en metode der virker.

Når vi lærer at give slip på tankemylder, overtænkning og unødvendige bekymringer, vil vores stressniveau falde helt af sig selv.

HjerneRo er skrevet af Mads Hyldig og Martin Riis Kastrup, der begge er uddannede psykologer.

Læs mere om HjerneRo og forfatterne bag

På denne aften kan du blive klogere på, hvordan du kan slukke for grublerier og bekymringer. Hvordan du kan genoplade dine mentale batterier, og hvordan du kan bruge HjerneRo til at finde balance i dit arbejdsliv. 

Hør foredraget på følgende biblioteker, alle dage kl. 19.00,

•    Thisted Bibliotek tirsdag d. 5. marts 
•    Pandrup Bibliotek torsdag d. 7. marts
•    Hjørring Bibliotek mandag d. 11. marts
•    Hadsund Bibliotek d. 14. marts
•    Aars Bibliotek d. 18. marts
•    Brønderslev Bibliotek d. 21. marts.

Tilmelding og billetter findes på bibliotekernes hjemmesider.

HjerneRo på Ordkraft litteraturfestival

Kan du ikke deltage i et af de ovenstående arrangementer, er der mulighed for at høre Martin Riis Kastrup fortælle om HjerneRo på Ordkraft festivalen d. 4.-6. april i Aalborg.
Læs mere om festivalen her

Inspiration