Forfatter Iben Mondrup
Foto: Les Kaner

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 16:45
Pris
110-370
Bibliotek
Sted
Glashjørnet
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

Ordkraft præsenterer: Iben Mondrup

04.04.24
Mød forfatter, Iben Mondrup, i samtale med bibliotekar, Ove Hesselbjerg Rasmussen.

I forbindelse med Ord- og Litteraturfestivalen Ordkraft kan du opleve forfatter Iben Mondrup i samtale med bibliotekar, Ove Hesselbjerg Rasmussen. De skal tale om tredje bog i Iben Mondrups trilogi om Tabita og Vittu.

Fra ord-kraft.dk

Iben Mondrup: Forfatter til Tabita-trilogien

Mondrups forfatterskab bærer præg af hendes opvækst i Grønland. Hun skriver råt og sanseligt og ofte med Grønland som geografisk epicenter. Med trilogien om Tabita og Vittu har hun "ikke bare lavet et litterært monument over en historisk sag, som handler om bortadoptionen af grønlandske børn til danske forældre, som et foregået frem til slutningen af det 20. århundrede, men også skabt en psykologisk indtrængende, dybt rørende beskrivelse af, hvordan voksnes skalten og valten med børn kan skabe usigelig smerte og ulægelige traumer" skriver en anmelder i Kristeligt Dagblad.

Forfatterens kommende projekt er dog henlagt til lidt mildere egne, nemlig til en dansk ø, hvor hendes egen familie har en lang historie. Hvem ved. Måske løftes sløret for den fortælling på Ordkraft.

Iben Mondrup har fået flere priser, heriblandt DR-Romanprisen og Blixenprisen. Hun er modtager af Statens Kunstfonds Hædersydelse.

Læs mere om forfatteren på www.ibenmondrup.dk 

Læs mere om Ordkraft på ord-kraft.dk

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Ja   
Handicapvenligt toilet: Nej
Fast teleslyngeanlæg: Nej – kontakt personalet for lån af mobil teleslynge

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket  – via dette link
  
Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.

Materialer