Ordkraft Ord- og Littraturfestival

Om dette arrangement

Tid
9:15 - 16:00
Pris
110-370
Sted
Nordkraft, Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg
Målgruppe
For alle
Organizer
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

ORDKRAFT 2024

04.04.24 - 06.04.24
I april slår ORDKRAFT dørene op til dette års ord- og litteraturfestival. Programmet byder traditionen tro på kendte forfattere, og derudover kan publikum som noget nyt opleve spændende debatter og et festfyrværkeri af en prisuddeling for bogbloggere.

Den 4. april slår ORDKRAFT dørene op til dette års store ord- og litteraturfestival, som for 13. gang løber af stablen i og omkring Nordkraft i Aalborg.

Det tredages program er tætpakket med en lang række aktuelle forfattere, herunder blandt andet den aalborgensiske debutant og ORDKRAFT Skriveskole-dimittend Amini Elmi og mere erfarne navne som Alex Schulman, Thomas Korsgaard, Kim Blæsbjerg, Helle Helle, Lone Theils, Mich Vraa og ikke mindst Steffen Kretz, der tager pulsen på det splittede USA lige nu.

Festivalen skydes traditionen tro i gang med en officiel åbning med taler, som i år afholdes torsdag kl. 15 af blandt andet borgmester i Aalborg Kommune, Lasse Frimand Jensen, bestyrelsesformand for ORDKRAFT, Kirsten Boelt, og journalist og forfatter Christian Bennike. Efterfølgende uddeles ORDKRAFT Prisen 2024, ligesom der vil være musik og sang ved Anne-Marie Hassing.

Se det fulde program her: www.ord-kraft.dk