Microsoft Teams
Unge/Voksne

Kort og godt om kærlighed – en bogcafé - ONLINE

01.06.21
Korte kærlighedsbøger til dig, der har lidt svært ved at læse eller bare har for travlt til de lange bøger.

Kærlighed kan være dyb, smuk, sørgelig, altomsluttende, og mest af alt er den uundgåelig.

Mia Mortensen fra instagramprofilen Ordblidlitteratur og bibliotekar Matilde Norup Iversen inspirerer ved denne bogcafé med 10 korte kærlighedsfortællinger på 100 sider.

Bøgernes korte format gør dem særligt relevante for læsebesværede, men også for dig, som har lysten, men ikke tiden til den lange, tidskrævende bog.

Mia Mortensen har altid været glad for en velskrevet fortælling, men har som ordblind haft svært ved at finde velegnet litteratur, som ikke var konstruerede formater til ordblinde.

Mellem de store, tunge værker på bibliotekshylderne står små litterære perler, som er dem, Mia synes, fortjener større opmærksomhed.

Derfor har hun startet Ordblidlitteratur på Instagram, hvor hun anbefaler god, kort og dermed også overskuelig litteratur, med ambitionen om at andre læsebesværede, som hende selv, vil finde den korte bog som et overskueligt projekt, og dermed fremme læselysten hos ordblinde.

Tilmeld dig arrangementet, og du får en mail med link til, hvordan du deltager, inden arrangementsstart.

Se Mia Mortensens Instagramprofil Ordblidlitteratur her.