To unge voksne mennesker poserer på en boybandagtig måde foran en murstensvæg.

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Glashjørnet
Målgruppe
For alle
Unge/Voksne

The Boyband Tour – Lyttelounge's back alright!

11.01.23
Tag med os ned ad mindernes boulevard og genopdag din kærlighed til 90’ernes boybandmani.

Hvis din kærlighed til 1990ernes drengebands ikke er helt så dyb, som den har været, er vi klar til at relighte din fire til denne dansende badboy af en lyttelounge. 

Matilde og Mathias spiller de største og nogle af de glemte hits og tager dig med tilbage til de gode gamle dage, da der var musik på MTV og hvor blandt andre Lise Rønne og Huxi Bach huserede på Boogie. Vi sværger, at alle vil få en eftermiddag, de aldrig vil glemme. 

Boybands var over alt 

Merchandise, CD’er, plakater, parfumer, samlekort, you name it. 90’ernes boybands var over det hele, og vi hylder både musikken og kulturen. Vi tager turen til musikkens begyndelse og til 90’ernes kommercielle eventyr og knuste hjerter (Quit playing games with my heart!). 

Vind billetter til THE BOYBAND i AKKC 

Den 14. januar spiller THE BOYBAND, Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schierlund og Joakim Tranberg, en næsten udsolgt koncert i AKKC, hvor lyden af de største boybands gennemtiden vil blive oplevet både i musik og koreografi. Til lytteloungen vil du være med i konkurrencen om 2x2 billetter.

Tilgængelighed  

Mulighed for at trække sig: Ja
Niveaufri adgang: Nej – kontakt personalet for niveaufri adgang 
Handicapvenligt toilet: Ja
Fast teleslyngeanlæg: Ja

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket her.  

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os på bibliotek@aalborg.dk eller ring på tlf. 99314300.