Glashjørnet
Unge/Voksne

Bag om Aalborg Symfoniorkester ny sæson

28.08.21
Tag et glas, sæt dig godt til rette i Glashjørnet og lad kunstnerisk chef for symfoniorkestret, Tecwyn Evans, give dig et kig om bag scenen hos alle nordjyders orkester.

Kunstnerisk chef for Aalborg Symfoniorkester, Tecwyn Evans, fortæller om programmet for sæson 2021/2022 og giver os nogle af de gode historier om baggrunden for programmet.

Du kan høre om sæsonens højdepunkter, hvordan det varierede program planlægges og hvilke overvejelser, der ligger bag de mange ofte vidt forskellige koncerter.

Udover den årlige sæsonintroduktion samarbejder Aalborg Symfoniorkester og Aalborg Bibliotekerne om at sætte fokus på formidlingen af den klassiske musik.

Derfor kan du ved udvalgte koncerter på Aalborg Symfoniorkesters hjemmeside klikke dig videre til biblioteksbasen og håndplukkede steder på nettet, hvor du kan læse mere.

Se Aalborg Symfoniorkesters hjemmeside her.

Træd nærmere og glæd dig sammen med chef og musikere over, at kulturlivet åbner igen.

Gratis adgang.