Woop
Børn

Sammen i bevægelse - gå en quiz - ONLINE

03.05.21 - 06.06.21
Tag familien i hånden, en smartphone i lommen og gå en quiz

Foråret er kommet og vejret begynder så småt at indbyde til udendørs aktiviteter, og hvad er bedre end at krydre gåturen med en lille quiz?

Fem følelser

På Aalborg Bibliotekerne kan du i ugerne 18-22 gå en tur med familien og samtidig guizze dig igennem spørgsmål, som handler om overraskelse, vrede, glæde, tristhed og kærlighed.

Woop

Med appen Woop vil du blive ledt rundt i kvarteret omkring Hovedbiblioteket – men det er kun hvis I kan svare rigtig på spørgsmålene, at I får at vide, hvor turen går hen, og det er jo en overraskelse i sig selv!
Tag familien under armen og nyd en sjov og anderledes gåtur, og slut af med et besøg på biblioteket.

Sådan gør du:

• Download appen Woop (den er gratis)
  • Du kan enten oprette en profil med dit Facebook-login, din mail eller gå videre som gæst.
  • Find den rute der hedder ”Sammen i bevægelse” (du starter og slutter ved Hovedbiblioteket)
  • Nyd turen, og slut evt. af med at besøge biblioteket og fortæl om I kunne svare rigtig på alle spørgsmålene.

Ny quiz hver uge

Hver uge, i fem uger, vil der være en ny quiz der har fokus på en ny følelse.

Ugerne er fordelt således:
Uge 18: ”Sammen i bevægelse” - Overraskelse
Uge 19: ”Sammen i bevægelse” - Vrede